Актуално

От 23 до 26 април бизнес изложението на мебелната и дървообработващата промишленост изпълва залите на Интер Експо Център.

В продължение на четири дни близо 100 фирми ще представят машини, софтуер, продукти и материали от последно поколение за мебелната индустрия.

Ключовият икономически сектор обръща поглед към бизнес изложението ТЕХНОМЕБЕЛ, което стартира на 23 април в Интер Експо Център.

От 23 до 26 април международният формат превръща София в пресечна точка за Източна Европа на мебелната и дървообработващата промишленост.

Специалното изложение ще демонстрира 40 Technogym Benches на 40 художници и дизайнери от цял свят и ще бъде отворено за публика от 16-и до 21-ви април, от 10:00 до 21:00 ч. на адрес Technogym Milano, Via Durini, 1

Иновативни идеи за мебелната промишленост ще бъдат представени на посетителите от 23 до 26 април на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ в Интер Експо Център в София.

Изложителите от България и чужбина ще представят над 300 регионални и световни брандове.

Изцяло собствена разработка, новата линия декоративни фолиа се характеризира не само със специалната си повърхностна структура, но и с атрактивни цветови тонове, които в момента са много търсени.

Церемонията по награждаването в архитектурен конкурс ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 се проведе на 4 април в Интер Експо Център в София в рамките на Архитектурно-строителната седмица.

Управителят на Интер Експо Център – Ивайло Иванов и председателите на водещите браншови организации се включиха в официалното откриване на изложенията.

Двете церемонии са част от програмата на изложение Архитектурно-строителна седмица в Интер Експо Център.

От 3 до 6 април трите изложения представят иновации и технологии в строителството, архитектурата, едрогабаритната техника и енергийната ефективност.

Озеленени керемиди, тухли за по-бързо зидане и мини багери са само част от продуктите, които над 180 фирми ще представят на трите изложения.

От 23 до 26 април международното изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2024 превръща София в стратегическа точка на мебелното производство и дървообработването.

От 3 април над 180 фирми разполагат щандове в Интер Експо Център, София. Форматът приема ключовите събития ARCHINOVA 2023 и Бранд на България.

VEKA & партньори: силен екип

26.03.2024
ВЕКА България
204

На изложбен щанд с площ над 1 000 кв. м, оборудван с най-модерна презентационна техника, VEKA демонстрира иновативната си сила на панаира Fensterbau Frontale в Нюрнберг и представи целия си спектър от различни продуктови светове с много необичайни експонати.

Закони Нормативна база Коментари