Актуално

За първи път ще проследим Green Line – новият формат за природните продукти и приложението им в медицината и козметиката.

Екипът има идея да обнови района и да го превърне в предпочитано място за разходка в София.

Заедно с местни и чуждестранни компании австрийската столица иска да реализира проекти, които ще могат да се прилагат не само в австрийската столица, но и в мегаполисите по целия свят.

Церемонията по дипломиране на студентите по архитектура и урбанизъм се състоя на 28 април в аула “Максима”. Постери на отличените дипломни проекти са експонирани в изложбената зала на УАСГ до 20 май.  

REHAU Window Solutions предлага иновации и взаимодействие, за професионалисти в областта на прозорците от цял свят, на впечатляващата платформа на събитието.

На 27.04.2022 в София, в сградата на САБ бе проведена Церемонията по връчването на наградите в конкурса „Ландшафтен архитект на годината 2021” в Месеца на ландшафтната архитектура.

Три години преди това е създадена фейсбук страницата "Термално Нормално", която започва да работи като социална медия, бореща се софийските стари бани да бъдат възстановени като термални центрове.

Анета Димитрова и Десислава Георгиева – студенти в трети курс на специалност „Архитектура“ на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ се класираха в ТОП 3 на националния етап на XVII Международен архитектурен студентски конкурс, организиран от Saint-Gobаin.

В рамките на изложение Техномебел, пред публика и жури, от 19 до 21 април над 100 участника от 30 гимназии демонстрират кулинарните си умения.

Общото събрание на КАБ определи ключовите приоритети на бранша за 2022.

Изложение Техномебел, от 18 до 21 април, се превръща в притегателна точка за два основни сектора в българската икономика.

От 11 април до 11 май в Българската търговско-промишлена палата в София ще се проведе Втора поредна изложба на художничката Офелия Цветанова.

Новото в деветото издание на конкурса е с допълнителното направление Урбанизъм, ландшафтен дизайн и градска среда. Деветото издание на конкурса ще протече под мотото "Архитектура за по-добро бъдеще"

Работната група към МРРБ проведе първото си заседание 

Изложението се организира съвместно от Интер Експо Център и DiVino.

След повече от две години на очакване от бранша, Интер Експо Център отново ще отвори врати за утвърдения бизнес формат - ТЕХНОМЕБЕЛ.

Закони Нормативна база Коментари