Секционни гаражни врати Yett – надеждни и евтини

Ще си ги монтирате и сами само за 20 минути
14.08.2013
АССИСТ ЕООД
1547
doorhan, АССИСТ ЕООД, секционни врати, гаражни врати yett, Типовите секционни
Надеждна и евтина – това са двата водещи критерия при избора на гаражна врата
Източник: АССИСТ ЕООД


Надеждна и евтина – това са двата водещи критерия при избора на гаражна врата. Гаражната врата на практика е вход и към дома, особено ако семейните коли се паркират в приземното ниво на къщата.  Дори и изнесен далеч от основната сграда, гаражът трябва да гарантира сигурност. И още – пазарът днес изисква от гаражните вратида са с високи топло и шумо-изолационни характеристики, да са лесни за използване и с възможно най-дълъг експлоатационен период. Секционните гаражни врати Yettна концерна Door Han покриват всички тези критерии и точно заради това са новото попълнение в портфолиото на фирма Assist , лидер на пазара за производство и монтаж на гаражни врати у нас.
Надеждност и сигурност


Панелите на гаражните  врати Yettимат три типа повърхност: гладка;  тип „Портокалова кора,  тип „Дървесна кора”

Секционните гаражни врати Yett са с репутацията на едни от най-надеждните продукти в сектора. Всеки техен детайл е проектиран и монтиран така, че да гарантира максимална ефективност и качествена работа на системата.

•    Използват се нов тип панти (горни, странични и долни), които позволяват да се настрои уплътняването между вратата и стената. Тази настройка има пряко отношение към енерго-спестяващата функция на системата. Гаражните врати са завършени със специални декоративни пластмасови капаци. Те възпрепятстват случаен допир на предмети и пръсти до подвижните елементи на вратата. Осигуряват допълнително поглъщане на звука и подобряват естетическия вид на вратата.
•    Гаражните врати Yett на  Assist притежават специална система „пружина в пружина” в балансиращия механизъм на вратата, която осигурява максимална безопасност при работа. Ако една пружина се скъса, втората пружина ще задържи вратата и ще предотврати спускането й.  Специален механизъм тип „алигатор”, придържа пружините в проектното им положение.
•    И още една защита от спускане на вратата осигуряват две метални въжета, обтегнати от двете страни на крилото. Дори едното въже да се скъса, другото ще поеме тежестта вместо него.
•    Някои от гаражните врати Yett на  Assist имат и още едно допълнително устройство за безопасност, монтирано на торсионния механизъм. Проектирано е така, че да заключва оста, ако се скъса пружина и  не позволява на вратата да се смъкне.


Гарантирана изолация през цялата година
•    Секционните гаражни врати Yett имат специално  уплътнение, което пази механиката и автоматиката от замръзване през зимата. Моделите са с удължена рамка, която изолира ролките и вертикалните ъгли.
•    Проектирана е и една нова горна греда, която изолира херметично вратата. Тя се състои от алуминиев профил и специално удебелено уплътнение, което предотвратява събирането на прах във фугите.
•    Секционните гаражни врати  Yett са със сандвич панели на Door Han, които не могат да замръзнат. Това прави вратата напълно термоустойчива и на най-резките температурни разлики.
•    Връзките между панелите, които често се оказват слабото място на секционните врати при гаражните врати Yett са изработени от специален нехигроскопичен материалEnergoflex, който гарантира здравината на монтажа.
•    Релсите са излети от един лист метал без съединители, гарантирайки надеждна, плавна и тиха работа на вратата. Новите релси правят конструкцията на вратата далеч по-икономична. Извитите водачи са произведени от стоманени профили с точково заваряване. Предварително разпробити отвори позволяват бърз и точен монтаж.
•    Гаражните врати се предлагат със странично заключване-механично резе, което автоматично блокира вратата след затваряне.

Монтаж само за 20 минути
Едно от безспорните предимства на гаражните врати Yett е бързият им монтаж. Специализиран майстор може да пусне в действие гаражната врата само за 20 минути. На обекта вратите пристигат почти сглобени. Панелите са доставят с монтирани върху тях странични опори и панти; релсите са прикрепени към извивката, пружинният механизъм е свързан с изпънатите въжета. Качественото пакетиране, прекратява нуждата от допълнителна защита срещу повреди при транспортирането.
Монтажът е толкова лесен и ясно описан в инструкции, че всеки домашен майстор би могъл да си постави гаражна врата Yett и сам.  http://www.youtube.com/watch?v=ttflarmBqyo /

Модели секционни врати Yett
Всички гаражни врати Yettса секционни. Това означава, че вратата е съставена от секции – панели, които се движат по оста на тавана по система от релси, пружини и ролки. Предимството на секционните врати, което ги прави и най-популярния вид гаражни врати в момента, е икономията на пространство.
Тъй-като вратата плавно се плъзга по покрива на гаража, нейното крило не заема от мястото вътре или вън от него, както е при класическият тип врата на панти. Хубавото на вратата от панели е, че ако някой от тях бъде наранен, той може лесно да се подмени самостоятелно, без да се налага смяна на цялата врата. Самите панели за секционни врати позволяват високи топло и шумоизолационни параметри.


Предимството на секционните врати е икономията на пространство

Секционните врати Yett се предлагат в два основни вида:

Гаражни врати за малки отвори - YETT 01
 Секционните гаражни врати Yett 01 са предназначени за монтаж в малки отвори с малък трегер и умерена честота на употреба (до 10 000 цикъла). Механизъм със странични пружини, осигурява баланса на вратата. Платното на вратата може да бъде персонализирано спрямо предпочитанията на клиента, като се използват различни по цвят и текстура панели.

Гаражни врати с големи отвори -  YETT 02
 Секционните гаражни врати Yett 02 са предназначени за монтаж в големи отвори с голям трегер (разстоянието от горния ръб на вратата до тавана) и по-висока честота на употреба (до 15 000 цикъла). Балансирането на вратата се постига посредством торсионен механизъм с пружини.
 Платното на вратата може да бъде персонализирано спрямо предпочитанията на клиента, като се използват различни по цвят и текстура панели.
Привлекателен модерен дизайн
Външният вид на вратата Yett е много естетичен и най-разнообразен. Предлагат се голям брой типови панели с различен декор и в 12 цвята – махагон, венге, тъмен дъб, златен дъб, зелен дъб, бяло, сепия кафяво, сигнално синьо, зелено, сребристо, червено, антрацит
 Гаражните врати DoorHAn, включително и вратите Yett могат да се оборудват с различни видове прозорци с ударо-устойчиво стъкло. Прозорците са с точни размери -  452х302 мм.
Панелите на гаражните  врати Yettимат три типа повърхност: гладка;  тип „Портокалова кора,  тип „Дървесна кора”.
Ръкохватките на всички секционни врати на DoorHan са изключително лесни за експлоатация като същевременно  придават елегантност и естетика на вратата.

DoorHan са изключително лесни за експлоатация, АССИСТ ЕООД

Складови наличности и гарантиран сервиз
Фирма Assist  разполага с богата складова наличност от елементи за гаражни врати и е в състояние да изпълни поръчка до дни. Типовите секционни гаражни врати Yett също са налични на склад. В момента Assist е в състояние да реагира веднага при поръчка за близо 20 типови размера на гаражни врати Assist в два цвята – бяло и златен дъб.
Всички продукти, които фирма Assist предлага, имат гаранционна и следгаранционна поддръжка. Много елементи се съхраняват на склад, поради което ремонтните дейности се извършват веднага. Фирмата предлага специални разсрочени схеми за гаранционна поддръжка на изделията си, включително и на гаражните врати.

Цена за гаражни врати – наистина изгодна!
Гаражните врати Yett са модел, създаден по време на икономическа криза и заради кризата. Това са секционни врати, които притежават най-висока степен на сигурност,  ефективна топло и шумо- изолация, изключително добър клас на вятъроустойчивост и всичко това на наистина изгодна цена. До 1000 лева ще ви струва гаражната врата Yett с размери 250х200Н.
Доставката е от фирма ASSIST, а монтажът е само за 20 минути.
Съвсем като за време на криза, нали!

Още за гаражни врати от фирма Assist

Автор: АССИСТ ЕООД
Закони Нормативна база Коментари