“SOLOLIFT+” помпени системи за отпадни води

Ново санитарно оборудване навсякъде, където е необходимо
08.07.2010
Grundfos България
4
grundfos, помпи за отпадни, води, сгради, бани
Приложения и препоръчани модели SOLOLIFT+
Източник: Grundfos България

Повече от 40 години Grundfos разработва помпи за приложениe в жилищни сгради. Усилията на фирмата винаги са били фокусирани върху предлагането на гъвкави и новаторски решения за приложения в отоплнението, водоснабдяването и отпадните води.
Новата гама Sololift+ на Grundfos е специално проектирана за пренос на отпадни води в частни домове. Продуктите от гамата Sololift+ ефективно отвеждат отпадните води от бани, тоалетни или кухни. Подемната станция Sololift+ е предназначена за използване на места, на които отпадните води не могат да бъдат отведени директно към канализационната система, използвайки естествена гравитация.
Sololift+ не е просто вид ефективно оборудване. Този продукт предоставя на собствениците на жилища нов диапазон от възможности за проектиране на тяхното жилищно пространство. Подемните станции Sololift+ улесняват повече от всякога изграждането на нова баня, тоалетна, кухня или мокро помещение навсякъде в жилището – дори на места, които се смятат за неподходящи. Наред с това този продукт спестява разходи: подемната станция Sololift+ на Grundfos елиминира нуждата от скъпа тръбна мрежа, която често е необходима при изграждането на нова баня, тоалетна или друго сервизно помещение.
Пълната гама Sololift+ включва 6 модела, всеки от които е проектиран за справяне със специфична задача: пренос на отпадни води от тоалетни и/или един или повече източници на битови отпадни води, напр. мивки, бидета, вани, душ-кабини, съдомиялни машини, перални машини и др.

Sololift+ може да се използва за:

  • Допълнителни бани/тоалетни 
  • Тоалетни помещения под стълбища  
  • Инсталации в сутерени
  • Бани/тоалетни на достъпна цена за ваканционни къщи
  • Допълнителни санитарни инсталации в хотели и пансиони
  • Бани/тоалетни за възрастни хора или хора с увреждания
  • Обновяване на офиси и други търговски сгради

Атрактивният и дискретен дизайн на новата подемна станция Sololift+ e подходящ за всякакъв тип санитарни инсталации. Гладките линии и заоблените контури улесняват вграждането на подемната станция както в нови, така и във вече съществуващи бани/тоалетни.
Станцията Sololift+ е изключително надеждна и работи с ниско ниво на шума. Наред с това тя е специално проектирана, за да позволява лесно сервизиране. Осигурен достъп до всички важни компоненти на помпата само с едно отваряне на капака!
Sololift+ е произведена в съответствие със стриктните стандарти за качество на Grundfos. Всеки компонент на продукта е внимателно тестван, за да се осигури надеждна работа и дълъг живот.
Подемните станции Sololift+ са конструирани с внимание към детайлите. Например моделите, които се свързват към тоалетна чиния, са оборудвани с високоефективна режеща система, която смила съдържанието на отпадните води така, че да могат лесно да се изпомпват. Те притежават с мощна помпа, режеща система от неръждаема стомана и възвратен вентил. Наред с това изходът е разположен странично, а не върху капака на станцията, като по този начин се осигурява лесна поддръжка.
За максимална универсалност новите подемни станции Sololift+ са компактни и с плоска конструкция, което ги прави лесни за монтиране в ограничени пространства. Специалистите от Grundfos познават добре дребните детайли, които са много важни за инсталаторите, и затова станцията Sololift+ се доставя с всички необходими за монтажа съединения.
Подемната станция Sololift+ е достъпна в няколко типоразмера и с множество допълнителни входове, за да удовлетвори всички изисквания. Където и да трябва да се монтирате ново санитарно оборудване, Sololift+, то ще отговори на всяко изискване на клиента.

Автор: Grundfos България
Закони Нормативна база Коментари