Schüco ThermoPlus–ново поколение енергооптимизирани прозорци

При смяната на прозорци с новите енергооптимизирани прозорци Schüco ThermoPlus намалявате с до 33% енергийната си нужда.
15.10.2012
Алукьонигщал ЕООД
10
schüco thermoplus, дограма, прозорци, енергооптимизирани, седемкамерен профил
Schüco ThermoPlus – ново поколение енергооптимизирани прозорци!
Източник: Aлукьонигщал ЕООД

Със  седемкамерната профилна система се постига много висок коефициент на топлоизолация, недостижим до този момент без допълнителни мерки. Патентованата съставна технология   алуминий - пластмаса , в сравнение с  конвенционалните профили, значително укрепва конструкцията на пластмасовия профил, така че може да бъде избегната стоманената армировка. Отстраняването на този мост за преминаване на топлина повишава значително изолационните стойности на профилите.

При смяната на прозорци с новите енергооптимизирани прозорци Schüco ThermoPlus намалявате с до 33% енергийната си нужда. В една еднофамилна къща може да се спести до 1.441 литра гориво за отопление на година. Едновременно с това спестяваме на околната среда около 4.546 кг въглероден двуокис на година. Освен с иновативната си профилна технология, енергоспестяващия прозорец Schüco ThermoPlus ви предлага предимства като висока шумоизолация и устойчивост на атмосферни влияния, благодрение на наличието на три независими уплътнителни камери.

Отличните стойности на топлоизолация правят енергооптимизирания прозорец
Schüco ThermoPlus изключителен. Той допринася за чувството на уют като не позволява  понижаването на температурата от външната страна на рамката при настъпване на зимата да бъде усетено в помещението. По този начин значително се намалява появата на влага и конденз.

Специално внимание се отделя на сигурността: енергооптимизирания прозорец
Schüco ThermoPlus предлага висока устойчивост на материала и строителна дълбочина от 82 mm с вграден обков. Въпреки отличните топлоизолационни качества профилът остава елегантен и тънък и позволява навлизането на светлина в помещението. При ново строителство с енергооптимизирания Schüco ThermoPlus вие може да проектирате своите прозорци още по-просторни и светли.

Сигурността е една от основните потребности на всеки човек. Особено в собствения си дом човек трябва да се чувства абсолютно сигурен. С усъвършенстваната техника на енергооптимизираните прозорци Schüco ThermoPlus можем да допринесем за вашето чувство на сигурност, като затрудним крадците и влизането с взлом. Увеличението на строителната дълбочина и модерения и сигурен стоманен обков правят залостването на прозореца ви възможно най-добро. Самостоятелно, без допълнителни укрепвания (усилвания) прозорецът Schüco ThermoPlus достига до защитен клас 2 (RC2).

Добре е да знаете, че енергооптимизираният прозорец Schüco ThermoPlus и отделните му компоненти са много лесни за поддръжка и почистване. Цвета е устойчив на изтъркване, обковът и дръжките са защитени от корозия. Това гарантира, че ще се радвате дълго на новия си енергооптимизиран прозорец Schüco TermoPlus.

Прозорците оформят не само фасадата, а преди всичко атмосферата и интериорния дизайн. Те инсценират изгледа към външния свят – в идеалния случай заедно с една добре подбрана рамка. В същото време тук  по-малко означава повече: колкото е по-малка частта на рамката, толкова повече слънчева светлина безпрепятствено навлиза в помещението. Ще се убедите, че си заслужава да се отдели време за избора на правилните прозоречни профили, защото в крайна сметка качеството на прозорците определя до голяма степен стойността на недвижимата собственост. 

Енергооптимизираните прозорци Schüco ThermoPlus имат многообразни варианти за избор. Цветовото многообразие на прозорците няма граници. Повърхността на профила може да е с различен цвят отвън и отвътре, за да изпълни всички ваши желания. Също така е възможно допълнително поставяне на алуминиева капачка отвън във всички цветове по RAL както и елоксирани цветове.

 

Автор: Алукьонигщал ЕООД
Закони Нормативна база Коментари