ideal standard

Ideal Standard спечели три награди в Red Dot Awards 2024

29.04.2024
Идеал Стандарт - Видима АД
216

Ideal Standard спечели три отличия за три свои нови калекции в престижните награди за продуктов дизайн Red Dot Awards 2024.

Наградите са част от престижния конкурс iF International Forum Design, който отличава високите постижения в дизайна и иновациите в различни индустрии.

Villeroy & Boch успешно завърши процеса по придобиване на всички компании на Ideal Standard Group. Ideal Standard ще бъде интегрирана като отделна част от групата на Villeroy & Boch Group, след като бяха получени всички необходими одобрения от антитръстовите институции.

Водещият производител на продукти за баня Идеал Стандарт Интернешънъл съобщи за публикуването на новия Доклад за устойчивост 2023, в който представя ключови постижения и напредъкът постигнат от компанията за по-добро устойчиво бъдеще.

Конкурсът Баня на годината се нарежда сред най-успешните и дълго провеждали се състезания в България за интериорен дизайн.

Ideal Standard International — един от водещите световни производители на висококачествени решения за санитарни помещения в жилищни и търговски сгради и болници — получи отличието „Сребърен медал“ от EcoVadis като признание за постоянния си ангажимент към устойчивостта.

Инвестицията е в размер на 2 млн. лева

Двете компании имат силно стратегическо съответствие по отношение на тяхното пазарно присъствие, стратегии за продажби и продуктово и бранд портфолио, като полагат основите на една по-силна пазарна позиция и допълнителен растеж.

Закони Нормативна база Коментари