10 дни до крайния срок на конкурса Баня на годината 2013

Проекти за участие в десетото юбилейно издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 се приемат до 12 часа на 24 февруари 2014 г. на сайта на конкурса http://banianagodinata.com.
13.02.2014
Още за къщата
207
конкурс Баня на годи, Баня на годината, баня, конкурс, интериор
Темата на конкурса е „Скроени по хората пространства”
Източник: Идеал Стандарт

Темата на конкурса е „Скроени по хората пространства”, защото ние в Ideal Standard вярваме, че хората не приемат решения от рода на „един размер пасва на всички”.
Ние знаем, че красотата е субективна (в зависимост от индивидуалните възприятия) и хората искат персонални решения. Те имат свое виждане как банята им да функционира, да изглежда, да се усеща.

В унисон с нашата философия са и двете категории

  • „Идеалната баня на моето семейство” (баня до 15 кв.м.) и
  • „Моята лична идеална баня” (баня до 8 кв.м.).

За всяка категория има създадени по четири готови профила, по които да бъде проектирана банята, като има възможност и всеки участник да определи сам профила на своите герои. 

Журито ще оценява проектите по шест критерия: 

  • Прецизност при представяне на проекта; 
  • Оптимизация на пространството;
  • Иновативност;
  • Реализация на проекта; 
  • Ергономичност;
  • Подбор на продуктите.

Победителите в двете конкурсни категории получават приза „Ideal Standard Баня на годината 2013” и награда - посещение на специализирано изложение за дизайн „100% дизайн Лондон” и с допълнителни награди от организаторите и медийните партньори на конкурса. Всички номинирани участници също ще получат награди.

Своята баня-фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com. Избраникът на публиката ще получи приза „Ideal Standard Баня на публиката 2013”.  Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат награди.

 

 

Автор: Още за къщата

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари