„ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО 2013“, БАУМИТ

15 ДНИ ГЛАСУВАМЕ ЗА 15 ФАСАДИ! Остава съвсем малко до финала на конкурса „Фасада на сезона – лято 2013“, oт БАУМИТ
15.08.2013
Баумит България
116
Баумит, конкурс, Фасада на сезона, мазилки, фасада
„ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО 2013“, БАУМИТ
Източник: Баумит България ЕООД

Големите жеги не сломяват ентусиазма на журито в конкурса на БАУМИТ - тази година гласуващите са още по-активни в подкрепата си за слънчевите фасади! Петнадесет дни преди финала на етапа online гласове са подали 1450 от вас, публиката, извеждайки на първите три места красивите фасади по-долу. 

Не забравяйте, уважаемо жури, изборът не е лек, а резултатите могат да се променят всеки момент, за това – бъдете активни и продължавайте да гласувате! 

Временно класиране: 
Събрал до момента най-много гласа на публиката – 621 е обект 11, административна сграда, в град Пловдив, ул. Цар Асен 24.
Проектант на сградата и заявител в конкурса е ЕР ТЕ КОНСУЛТ с архитект Радко Тодоров.
Изпълнител на фасадата е АЙ ДИ ЕЛ а инвеститор е пловдивски университет "Паисий Хилендарски".
Използваните материали на БАУМИТ са интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка. 
http://fs.baumit.bg/en/?page=viewfasada&id=166

На второ място във временното класиране, с 495 гласа на публиката, застава обект 4 жилищна сграда Formhouse, ново строителство, намираща се в  София, Горубляне, ул. Павел Красов 36.
Проектант
на сградата и заявител в конкурса е JT Architects с архитект Янита Тарабанова.
Инвеститор и изпълнител е Бауформ ООД избрал
материали от Баумит - интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие С иликонова мазилка. 
http://fs.baumit.bg/en/?page=viewfasada&id=166#mce_temp_url#

На трето място, за сега, е обект 13, Къща за гости "Балкан", подкрепена със 175 гласа на публиката. Къщата се намира в с. Валевци, община Севлиево.  Заявител в конкурса, както и изпълнител на фасадата е ВИП Билдинг ЕООД. Проектант е  Архитектурно-строителна асоциация А.С.А. с архитект Калин Тихолов.
Инвеститор е Панацея комерс ЕООД. Използваните материали на Баумит са интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилкаhttp://fs.baumit.bg/en/?page=viewfasada&id=168

Подкрепете любимата си фасада! Променете резултата на временното класиране като посетите сайта на конкурса (http://fs.baumit.bg/en/?page=sesvasada&sezon=2) и натиснете бутон „Гласувай“, еднократно до 31 август 2013 г., 12:00 часа на обяд. Тогава фасадите, събрали най-много ваши гласове ще се класират на първо, второ и трето място и ще участват на финалния кръг от конкурса през март 2014 г. Ако имате повече фаворити сред фасадите в лятната колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук: http://www.facebook.com/BaumitBulgaria

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в томбола! 

Автор: Баумит България

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари