Топлоизолационни решения от МАРИСАН по Програма REECL.

ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИТЕ РЕШЕНИЯ ОТ МАРИСАН ФИНАНСИРАНИ ПО ПРОГРАМА REECL са модерни системи за топлинно изолиране на сгради, които обединяват позитивните страни на традиционното строителство с предимстват
15.09.2012
МАРИСАН
5
Марисан, ТЕРМОФЛЕКС®, топлоизолация, ТЕРАПОР®, изолиране на сгради
Топлоизолационни решения от МАРИСАН по Програма REECL.
Източник: МАРИСАН

ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИТЕ РЕШЕНИЯ ОТ МАРИСАН ФИНАНСИРАНИ ПО ПРОГРАМА REECL са модерни системи за топлинно изолиране на сгради, които обединяват позитивните страни на традиционното строителство с предимствата на съвременните иновативни технологии.
Модерни системи за топлинно изолиране на сгради, които обединяват позитивните страни на традиционното строителство с предимствата на съвременните иновативни технологии.

ТЕРМОФЛЕКС® CLASSIC 
Класическа външна интегрирана топлозолационна система изпълнена с топлоизолационни плочи от експандиран полистирен (EPS) за топлинно изолиране на сгради

ТЕРАПОР® ULTRA Иновативна външна топлоизолационна система с изключително високи топлоизолационни характеристики на база хайтек топлоизолационен материал с вградени в структурата му графитни рефлектори и абсорбатори

ТЕРАПОР® STRONG Външна интегрирана топлоизолационна система с отлични механични качества и много висока устойчивост на натиск, изпълнена с екструдиран фасаден полистирен (XPS) за топлинно изолиране на сгради

ТЕРМОФЛЕКС® MINERALВъншна интегрирана топлоизолационна система на база каменна вата, за топлинно изолиране и саниране на сгради с висок клас на противопожарна и шумова защита

- сертифицирани системи с до 15 години гаранция
- състоят се от добре подбрани и взаимно допълващи се един  към друг по оптимален начин елементи
- с отлични топлоизолационни и звукоизолационни характеристики, както през зимата, така и през лятото 
- спестяват до 70% от разходите за отопление и охлаждане
- позволяват на конструкцията да „диша“, предотвратявайки по този начин образуването на конденз и мухъл
- изключително устойчиви на замърсяване, стареене, атмосферни влияния и напукване
- гарантират удължен живот на фасадата, нейната хидрофобност и механична защита

ТОПЛОИЗОЛИРАНЕТО - ПО- ВАЖНО ОТ КОГАТО И ДА БИЛО
Между всички предимства, които топлинното изолиране предлага, има едно, което в бъдеще ще бъде все по-важно – в топлоизолираните сгради, разходите за отопление и охлаждане се намаляват драстично. Предвид постоянното покачване на цените на енергоносителите, това предимство ще придобива все по-голямо значение. 

КОЙТО СЕГА НЕ ТОПЛОИЗОЛИРА - САМ СИ Е ВИНОВЕН! 
Посредством актуално действащите програми за енергийно обновяване и повишаване на енергийната ефективност на българските домове, собствениците на жилища получават мощен стимул да санират енергийно своите домове. 

НИЕ ЗНАЕМ КОЕ Е ВАЖНО!  
Една топлоизолирана фасада трябва да изглежда добре. Съвсем индивидуална. Да бъде нещо особено. Какво обаче се случва с техниката стояща зад фасадата? Тя е тази, която прави възможна, така желаната от архитекти и дизайнери свобода на изпълнение. Тя е тази, която подсигурява бърз, лесен и сигурен монтаж на системата от строителите. Тя трябва да гарантира възможно най-голямата икономическа ефективност като краен резултат, съчетана с дълъг живот и издръжливост на високи механични натоварвания.

Правилният отговор звучи така: една красива фасада сама по себе си не е достатъчна. Важна е техниката стояща зад нея!

ЕДНА ИДЕЯ ПО-СИГУРНИ, ПО-ПРОСТИ И  ПО-БЪРЗИ 
Топлоизолационните системи от ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР® се базират върху дългогодишен опит и се доказват успешно в последните десетилетия на пазара. Въпреки това, ние продължаваме постоянно да ги развиваме – като следствие на интензивния диалог, който водим със строителни техници и изпълнители от практиката. Резултатът е иновативни и изключително рафинирани продукти и решения, навлизащи в най-малкия детайл. 

ТЕХНИЧЕСКИ KNOW-HOW, КАЧЕСТВО И ПЪРВОКЛАСЕН СЕРВИЗ 
Топлоизолационните системи от ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР® се състоят изключително от висококачествени компоненти. Освен качеството и know-how обаче, важна роля при тях играят и сервиза и консултацията. 

Ние разглеждаме себе си като партньор, от който всички да могат да профитират. По тази причина, ние заставаме активно до всички наши клиенти, архитекти и проектанти във всяка една от фазите на проекта. 

За да не остане това твърдение само голо обещание, в МАРИСАН се грижат повече от 150 специалиста, както и търговци в повече от 400 точки в национален мащаб, където можете да намерите нашите продукти. 

Убедете се сами и открийте това, което отличава топлоизолационните системи от ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР® и ги прави толкова уникални.

МАРИСАН е ОДОБРЕН ПАРТНЬОР на участващите банки в реализацията на инвестиционни проекти по Програмата за кредитиране на енергийна ефективност в дома REECL. Всички топлоизолационни системи и продукти на фирмата са включени като одобрени продукти в каталога на програмата и могат да бъдат финансирани от нея.

с МАРИСАН Вие получавате:
- до 35% безвъзмездна помощ за всички интегрирани топлоизолационни системи под марките ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР®
- допълнително 20% отстъпка предоставена от МАРИСАН за всяка топлоизолационна система ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР®, закупена посредством кредит Енергийна ефективност
- енергийна консултация и подробна оферта
- пълен комплект с документи, необходими за кандидатстване за безвъзмездна помощ от програма REECL
- подробна инструкция как да получите безвъзмездна помощ по програма REECL
- монтаж на системата (или контрол върху изпълнението)
- до 15 години гаранция

Подробна информация за Програма REECL и начините за кандидатстване по нея може да намерите на:
http://marisanbg.com/bg/izolatsionni-resheniya-ot-marisan-finansirani-po-programa-reecl/page/11/item/60 

Автор: МАРИСАН
Закони Нормативна база Коментари