Стартира конкурсът "Моята къща с VЕLUX 2018"

Ако планирате нова къща или ремонт, не пропускайте конкурса. Наградата заслужава Вашето внимание.
23.04.2018
Велукс България ЕООД
542
велукс, покривни прозорци, velux, конкурс, ремонт на къща
Вземете участие във второто издание на конкурса Моята къща с VELUX 2018
Източник: ВЕЛУКС България ЕООД, www.velux.bg

Какво ли е усещането от покрива на къщата Ви да навлиза животворна светлина? Ползите от поставянето на покривни прозорци при реновация или строеж на къща са от съществено значение за благоденствието на съвременния човек. Увеличаване на енергийната ефективност, оптимално ползване на дневната светлина в помещенията, разширяване на полезната жилищна площ и подобряване на вътрешния климат и вентилация са само част от тях.

Ако през 2018 г. ви предстои проект за строеж или реновация/ремонт на къща, вземете участие във второто издание на конкурса Моята къща с VELUX 2018. Организаторите от ВЕЛУКС България за втора поредна година помагат за реализацията на един проект за строеж или ремонт на къща с покривни прозорци. Наградата е във вид на VELUX продукти на стойност до 10 000 лв.

За да участвате в конкурса, е необходимо само да ни изпратите проекта за новата ви къща или за ремонт на съществуващата. Единственото изискване е в плана да има заложени покривни прозорци или други VELUX решения. Документи се приемат от 1 април до 23 юли 2018 г. чрез формата на кандидатстване в нашия уеб сайт. Всички проекти, които бъдат подадени според условията и в срок ще бъдат предоставени за гласуване на фенове на ВЕЛУКС България във Фейсбук между 1-ви и 23 август. За да се гарантира прозрачността на конкурса и справедливата оценка, десетте проекта, събрали най-много гласове във Фейсбук, ще бъдат оценени от жури, съставено от признати професионалисти в областта на архитектурата и строителството. Победителят ще бъде обявен на 25-26 септември 2018 г.

Най-важните критерии, по които ще бъдат оценени проектите, са общо обемно-пространствено решение както на цялата сграда, така и на подпокривната ѝ площ, ефектно и целесъобразно разпределение на дневната светлина, отношение към заобикалящата среда, интериорно решение, ако има такова, и пълнота на проектната документация.

Разнообразието от VELUX покривни прозорци и продукти, донасящи така ценната светлина дори и в най-затънтените места на къщата, може да разгледате на нашия уеб сайт. Богатата палитра от решения включва дори система за покривна тераса и прозорци за плосък покрив. Щорите и останалите аксесоарите, които се предлагат специално за покривните прозорци VELUX ще прибавят повече уют и удобства в къщата.

С развитието на технологиите строителната индустрия претърпява значителен възход и положителни промени, оказващи съществено влияние върху благоденствието на хората. Повечето от нас интуитивно търсят домове с много светлина и простор, а покривните прозорци VЕLUX спомагат за балансиране на светлината в помещенията и преобразуват жилищните площи в още по-просторни и полезни.

За подробна информация и кандидатстване може да посетете уебсайта на конкурса: www.velux.bg/конкурс2018
Обърнете внимание на вида постройки, които могат да участват, нужните документи и сроковете за участие.
Повече подробности може да получите от видеото тук.Не спирайте да мечтаете и пуснете светлината във Вашия дом!
 

Автор: Велукс България ЕООД
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари