Свобода в нови измерения с прозоречна система Schüco AWS 75 PD.SI

С новата прозоречна система Schüco AWS 75 PD.SI, Schüco предлага отварящ се елемент с изключително малка видима вътрешна и външна ширина на профила, с висока степен на въздухоплътност и водоплътност при кос дъжд.
16.10.2020
Алукьонигщал ЕООД
1232
дограма, прозорци, schüco
Източник: Alukoenigstahl

През последните години архитектурните изисквания към прозоречните системи са насочени към осигуряването на повече светлина във вътрешното пространство, все по-големи размери, гарантирайки  едновременно функционалност и по-добра топлоизолация. Наред с енергийната ефективност, безпроблемното интегриране във  фасадата и запазването на нейния дизайн са изисквания- не по-малко важни- при създаването на модерни сградни обвивки.


С новата прозоречна система Schüco AWS 75 PD.SI, Schüco предлага отварящ се елемент с изключително малка видима вътрешна и външна ширина на профила, с висока степен на въздухоплътност и водоплътност при кос дъжд.
 

  
Иновативно и рационално залепяне на стъклопакета.                     Безпроблемна интеграция във фасадната система Schüco FWS 35 PD.
 

Благодарение на иновативното и рационално залепяне на стъклопакета, прозоречната система Panorama Design осигурява минимална видима ширина на профилното крило от 45 мм и  максимална височина до 2,5 m.
 
Изключителното при тази система е безпроблемната интеграция във фасадната система Schüco FWS 35 PD – като по този начин се представя концепцията за „панорамно остъкляване”, както и възможността за комбинация на системата с вентилируемото крило Schüco AWS 75 PD VV.SI.
 


Новият дизайн на дръжката Schüco без розетка е специално разработен за алуминиевата прозоречна система Schüco AWS 75 PD.SI, за да се представят особено тънките профили на крилото.
 

  

                                           
Дизайнът на дръжката без розетка се предлага и в заключваща се версия за постигане на устойчивост срещу взлом до клас RC 2. Дръжките се предлагат в основните цветове: сив, бял, черен, както и във вид на неръждаема стомана.


Системата за прозорци Schüco AWS 75 PD.SI с филигранните си профили предлага максимална прозрачност и естетически дизайн за всяко архитектурно изискване. Системните компоненти перфектно съвпадат с тънките профили на крилото, като в комбинация с дръжката без розетка допринасят за цялостната визия.

 


Подробна информация можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, която е лицензиран представител на марката Schüco за България.
 

 

Закони Нормативна база Коментари