Победителите в есенния етап на “Фасада на годината 2016”

Красив есенен финал! Къща в град Плевен спечели в есенния етап на конкурса “Фасада на годината 2016” на Баумит
29.11.2016
Баумит България ЕООД
348
Баумит България, конкурс, Фасада на годината, етап Есен, фасади
Къща в град Плевен спечели в есенния етап на “Фасада на годината 2016”
Източник: Баумит България ЕООД

Настъпи последният ден от месец ноември и дойде време да обявим победителите в конкурса “Фасада на сезона – Есен 2016”. След тримесечно онлайн гласуване на сайта www.fs.baumit.bg бяха събрани общо 227 гласа на публиката! Ето как те подкрепиха участниците!
Челната позиция с цели 111 от общо 227 гласа на публиката заема Обект 2! Райската еднофамилна къща е разположена на ул. "Райски кът" № 3 в град Плевен. Заявител на сградата в конкурса е г-н Веселин Василев, който е инвеститор на обекта. Проектант е арх. Красимир Попов - фирма ПРОконсулт. Изпълнител е фирма Симонбау ЕООД, която е вложила Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие НанопорТоп К1,5.
Честито на победителите!
На второ място, със 76 гласа се класира жилищна сграда “Coconut”  в гр. София
, ул. "Манастирска" 12. Изпълнител на фасадата, заявител и инвеститор в конкурса е Инфинити Пропърти ООД. Проектант на сградата е арх. Светослав Бачев - фирма Б1 Дизайн студио ЕООД. За фасадата инвеститорът се е доверил на Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие НанопорТоп К1,5.
На трето място в есенния етап с 19 гласа се намира:
Хотел “Ландмарк Крийк”, град Пловдив, Гребен канал – Запад, който е от категория "нежилищни сгради". Заявител и проектант на фасадата е арх. Едвард Христов - фирма "Проарх". Инвеститор е Марбро Ризортс ЕООД. Изпълнителят е използвал Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликатТоп К1,5.
Баумит България благодари на всички участници в етап ЕСЕН, както и на всички, които гласуваха за любимите си фасади! 
Според регламента на състезанието първите три спечелили обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за “Фасада на годината 2016” през март 2017г., където Вие, приятели на Баумит, сте жури.  
Очаквайте участниците в следващия етап на конкурса – Зима 2016!

Автор: Баумит България ЕООД

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари