НОВИ 15 ФАСАДИ ПРЕТЕНДИРАТ ЗА КРАСАВИЦИТЕ НА ЛЯТО 2013

Едва половината от месец юни се търкулна от календара за 2013-та година, а гласовете в новия летен етап на конкурса „Фасада на годината“ се трупат по-бързо от всякога!
19.06.2013
Баумит България ЕООД
227
Баумит, Фасада на сезона, мазилки, бои и мазилки, конкурс
НОВИ 15 ФАСАДИ ПРЕТЕНДИРАТ ЗА КРАСАВИЦИТЕ НА ЛЯТО 2013
Източник: Баумит България ЕООД

На 1-ви юни по традиция започна новият, слънчевият етап от ежегодния конкурс на БАУМИТ – „Фасада на годината 2013“. 

В този етап участват 15 великолепни фасади от цяла България, които може да видите тук: http://fs.baumit.bg/en/?page=sesvasada&sezon=2

Дали заради сезона, в който се състезават или заради архитектурата и цветовете им, тези фасади носят морски дух и желание за почивка с прохладен коктейл на терасата. Убедете се в това на сайта и подкрепете тази, която ви харесва най-много! Категориите, в които са разпределени сградите са  – жилищни, еднофамилни, административни, хотели, реставрирани, ново строителство. 

Изберете най-красивата и гласувайте за нея еднократно до 31 август 2013 г., 12:00 часа на обяд. Тогава фасадите, събрали най-много ваши гласове ще се класират на първо, второ и трето място и ще участват на финалния кръг от конкурса през март 2014 г. Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук: http://www.facebook.com/BaumitBulgaria

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в томбола! БАУМИТ пожелава успех на участниците във „Фасада на сезона – Лято 2013“ и весели летни дни на всички! 

Автор: Баумит България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари