Наближава краят на сезон зима във “Фасада на годината 2017”

Имате време да подкрепите сградата, която ви е харесала най много до 28-ми февруари 2018 г.
19.02.2018
Баумит България
427
Баумит България, фасада, конкурс, жилищна сграда, етап Зима
До момента на първо място е многофамилна жилищна сграда в град Ямбол
Източник: www.baumit.bg

Месец преди настъпването на астрономическата пролет, зимата е все още в своите владения. Макар и с отслабваща сила, снегът все още се стели в планините и по улиците на градовете ни. Вече сме в края и на гласуването за последния етап в конкурса “Фасада на годината 2017”. Имате време да подкрепите сградата, която ви е харесала най много до 28-ми февруари когато точно в 12:00 часа ще сложим край на гласуването.
Разгледайте претендентите Тук и изберете вашия фаворит!
Временно класиране: 
До момента на първо място с 59 гласа поставихте  многофамилна жилищна сграда в град Ямбол, жк "Граф Игнатиев". Заявител и изпълнител на проекта е фирма Елит Строителна Компания ЕООД. Проектант на сградата е арх. инж. Петър Василев, Айва-Б EООД, а инвеститор - община Ямбол. За обекта е използвана Баумит интегрирана топлоизолационна система с каменна вата и крайно покритие ГранопорТоп.
Втора позиция във временното класиране, вашите гласове отредиха на еднофамилна жилищна сграда в гр. Костинброд на ул."Черни връх" 1, със заявител и изпълнител Андрей Иванов. Той се е доверил на Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп и КреативТоп. Проектант на сградтата е арх. Ивана Пенчева, а инвеститор Даниел Денчов.
До този момент  третото място е за ЖП гарата в гр. Бургас в категория Реновиране на исторически сгради. Заявител и изпълнител на проекта е ДЗЗД Железопътна инфраструктура Бургас, проектант арх. Ирена Дончева, а инвеститор ДП Национална компания Железопътна инфраструктура. За оформянето на прекрасния външен вид на тази сграда е използвана мазилкова система с крайно покритие СиликонКолор.
Първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за “Фасада на годината 2017”, където победителят определяте вие.
Финалното гласуване за 12-те избрани фасади ще се проведе от 1-ви до 10-ти март 2018 г. на сайта на Баумит.
Подкрепете с гласа си онази сграда, която ви е направила най-силно впечатление и участвайте в томболата на Баумит за награда.

Автор: Баумит България

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари