Експо Баня домакин на изложбата Портали на Надежда Павлова

Изложбата е част от програмата на четвъртото издание на Месец на фотографията, организиран от Национално сдружение Фотографска академия Янка Кюркчиева.
23.06.2013
Roca
7
Надежда Павлова, фотография, roca, Портали, изложба ПОРТАЛИ
“Раждането на Венера” – Сандро Ботичели – 1486
Източник: Надежда Павлова

Изложбата е част от програмата на четвъртото издание на Месец на фотографията, организиран от Национално сдружение Фотографска академия Янка Кюркчиева.
София, 4 юни 2013 г. - За четвърта поредна година в София се провежда Месец на фотографията. В това издание на инициативата, организаторите от Национално сдружение Фотографска академия Янка Кюркчиева са включили над 40 изложби на различни автори. Софийската публика ще види творби на утвърдени майстори и млади таланти, изпълнени с различни техники – от традиционната аналогова фотография през съвременните цифрови техники до включването на други изкуства като живопис, поезия, кино. Срещите с фотографското изкуство на български и чужди автори през Месец на фотографията 2013 намират място в различни пространства в София като галерии, културни институти, изложбени зали.
От 10 юни до 10 юли, корпоративната изложбена зала на Рока България, Експо Баня София е домакин на изложбата ПОРТАЛИ на Надежда Павлова. Авторката работи по проекта в продължение на 3 години. В него, тя разглежда билбордовете, присъстващи в градската среда като своеобразни портали, портали към илюзорно щастие или портали към отминали времена и ценности. Изложбата предлага един различен поглед към съвременната градска среда и развитието на обществото.
Заповядайте на откриването на изложбата ПОРТАЛИ с автор Надежда Павлова, на 10 юни 2013 г., от 18.00 ч. в Експо Баня София, бул. Мария Луиза 16.
Пълната информация за програмата на Месец на фотографията 2013, партньорите и пространствата, където може да посетите изложби, семинари, представяния може да намерите на www.monthofphotography.net .
Надежда Павлова
Надежда Павлова е родена през 1969г. Завършва Технически университет - София (1992), Университет за национално и световно стопанство (1998),  Арт колеж – София със специалности „Основи на фотографията” и „Артистична фотография” в класа на Борис Юскеселиев (2002) и „Фотографско изкуство”, Магистърска програма към Нов български университет (2012). От 2010 е член на Управителния съвет на Национално сдружение Фотографска академия „Янка Кюркчиева”.
По-важни изяви: Автор на самостоятелните изложби „Да отглеждаш ангел”, „Бягство в Елфика”, „Порция китайско”, „Дом за мен” и др. Нейни творби са печелили награди на български и международни конкурси, някои от които са:  Канон - снимка на годината’08 - първа награда за фотоесе, Фотоакадемика’07 - златен медал за репортажна фотография, Международен олимпийски комитет, Лозана, Швейцария 2007 - трета награда, Фото салон Вальево, Сърбия - златен медал и др.
През последните години участва и в организирането на множество изложби, семинари, презентации и като член на жури в различни конкурси.
Roca
Roca е компания за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Компанията наброява повече от 21 100 служители, има 76 производствени предприятия и оперира в над 135 държави по света.
Roca, световен лидер в моделирането на пространството на банята, работи в близко сътрудничество с признати дизайнери, архитекти и интериорни дизайнери като R.Moneo, D.Chipperfield, Z.Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner и J.Mariscal, както и много други. С интензивни проучвания и усъвършенстване, Roca насърчава проекти за опазване на околната среда. За компанията този ангажимент се изразява в непрестанно разработване на нови продукти, предназначени за намаляване консумацията на вода.
www.bg.roca.comwww.roca.com

+13
Автор: Roca
Закони Нормативна база Коментари