Експо Баня домакин на изложбата Портали на Надежда Павлова

Изложбата е част от програмата на четвъртото издание на Месец на фотографията, организиран от Национално сдружение Фотографска академия Янка Кюркчиева.
23.06.2013
Roca
421
Надежда Павлова, фотография, roca, Портали, изложба ПОРТАЛИ
“Раждането на Венера” – Сандро Ботичели – 1486
Източник: Надежда Павлова

Изложбата е част от програмата на четвъртото издание на Месец на фотографията, организиран от Национално сдружение Фотографска академия Янка Кюркчиева.
София, 4 юни 2013 г. - За четвърта поредна година в София се провежда Месец на фотографията. В това издание на инициативата, организаторите от Национално сдружение Фотографска академия Янка Кюркчиева са включили над 40 изложби на различни автори. Софийската публика ще види творби на утвърдени майстори и млади таланти, изпълнени с различни техники – от традиционната аналогова фотография през съвременните цифрови техники до включването на други изкуства като живопис, поезия, кино. Срещите с фотографското изкуство на български и чужди автори през Месец на фотографията 2013 намират място в различни пространства в София като галерии, културни институти, изложбени зали.
От 10 юни до 10 юли, корпоративната изложбена зала на Рока България, Експо Баня София е домакин на изложбата ПОРТАЛИ на Надежда Павлова. Авторката работи по проекта в продължение на 3 години. В него, тя разглежда билбордовете, присъстващи в градската среда като своеобразни портали, портали към илюзорно щастие или портали към отминали времена и ценности. Изложбата предлага един различен поглед към съвременната градска среда и развитието на обществото.
Заповядайте на откриването на изложбата ПОРТАЛИ с автор Надежда Павлова, на 10 юни 2013 г., от 18.00 ч. в Експо Баня София, бул. Мария Луиза 16.
Пълната информация за програмата на Месец на фотографията 2013, партньорите и пространствата, където може да посетите изложби, семинари, представяния може да намерите на www.monthofphotography.net .
Надежда Павлова
Надежда Павлова е родена през 1969г. Завършва Технически университет - София (1992), Университет за национално и световно стопанство (1998),  Арт колеж – София със специалности „Основи на фотографията” и „Артистична фотография” в класа на Борис Юскеселиев (2002) и „Фотографско изкуство”, Магистърска програма към Нов български университет (2012). От 2010 е член на Управителния съвет на Национално сдружение Фотографска академия „Янка Кюркчиева”.
По-важни изяви: Автор на самостоятелните изложби „Да отглеждаш ангел”, „Бягство в Елфика”, „Порция китайско”, „Дом за мен” и др. Нейни творби са печелили награди на български и международни конкурси, някои от които са:  Канон - снимка на годината’08 - първа награда за фотоесе, Фотоакадемика’07 - златен медал за репортажна фотография, Международен олимпийски комитет, Лозана, Швейцария 2007 - трета награда, Фото салон Вальево, Сърбия - златен медал и др.
През последните години участва и в организирането на множество изложби, семинари, презентации и като член на жури в различни конкурси.
Roca
Roca е компания за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Компанията наброява повече от 21 100 служители, има 76 производствени предприятия и оперира в над 135 държави по света.
Roca, световен лидер в моделирането на пространството на банята, работи в близко сътрудничество с признати дизайнери, архитекти и интериорни дизайнери като R.Moneo, D.Chipperfield, Z.Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner и J.Mariscal, както и много други. С интензивни проучвания и усъвършенстване, Roca насърчава проекти за опазване на околната среда. За компанията този ангажимент се изразява в непрестанно разработване на нови продукти, предназначени за намаляване консумацията на вода.
www.bg.roca.comwww.roca.com

+14
Автор: Roca
Закони Нормативна база Коментари