Wood Decor – най-новата декоративна мазилка на Теразид

Wood Decor е висококачествена мазилка, осигуряваща изключително здрав и устойчив на времето защитен слой.
22.02.2016
Теразид ЕООД
20
ТЕРАЗИД, интериорна мазилка, екстериорна мазилка, декоративна мазилка, wood decor
Брой цветове по каталог – 8 цвята
Източник: www.terazid.com

Wood Decor е най-новият и впечатляващ продукт на водещия български производител на бои, мазилки и топлоизолационни материали Теразид. 
Wood Decor
е висококачествена мазилка на база бял цимент, минерални пълнители и полимерни добавки и осигурява изключително здрав и устойчив на времето защитен слой. Тези качества я определят като много подходяща както за фасади и отделни фасадни елементи, така и за интериорни стени и тавани на натоварени помещения – фоайета, коридори, дневни. Оригиналните дървесни шарки, които се постигат със специалните силиконови шаблони в разновидност на 8 дървесни фладера, може да бъдат прекрасен акцент в интериора, откроявайки колона, част от стена или таван. Допълнително предимство е и отличното сцепление на Wood Decor към различни циментови основи, вароциментови и гипсови мазилки, гипсофазер и гипсокартон, ПДЧ и др.
Наред с важните за всяка една фасадна мазилка свойства – защита от биещ дъжд и атмосферна влага, идеална паропропускливост, декоративната мазилка Wood Decor притежава здравина, а специалният импрегнатор я прави лесна за миене.
Ролята на ипрегнатора Теразид G-1000 е не само да защити структурирания пласт на декоративната мазилка, но и да подчертае красивия й краен ефект – дървена облицовка в 30 основни цвята по каталог. А за още по-естествена и красива визия може да се нанесат в 2 слоя различни нюанси на импрегнатора, създавайки илюзия за истински дървесни шарки.
Разходна норма на Wood Decor: Около 6 кг/м²
Размери на щампи: 20х100 см и 20х200 см
Разходна норма на Теразид G-1000: Около 0,300 кг/м²
Брой цветове по каталог – 8 цвята

Автор: Теразид ЕООД
Закони Нормативна база Коментари