VEKA c перфектни решения за бъдещето.

VЕКА представи на панаира Fensterbau/Frontale 2012 в Нюрнберг пълен пакет от иновативни прозоречни системи, всеобхватни сервизни услуги и перспективни иновации.
11.04.2012
Века България ЕООД
71
veka, прозорци, pvc профили, softline 82, дограма
„Перфектни решения за бъдещето” представи VЕКА.
Източник: Века България ЕООД

Фирмата от Германия е най-големият производител на РVС профили за дограма в света и има отлично реноме и славата на силен партньор.
Производителите на дограма ценят перфектното качество на прозоречните системи, създавани от семейната фирма. Тези профили са без изключение с качество А по RAL и отговарят на най-претенциозните изисквания. Това бе подкрепено и с въвеждането на пазара на  Softline 82- най-многообразната модерна система. Тя бе проектирана за изключително кратко време и само за няколко месеца завоюва достойно пазарно присъствие.
И на изложението през 2012 г. VЕКА остана вярна на основните си принципи.  Спазвайки неотклонно фирменото  послание „качество, доверие, сигурност”  на площ от почти 1000 м2 бе презентирана  визията за бъдещето. При това VЕКА наблегна не върху дизайнерски детайли при изграждането на панаирния щанд, а върху концепция, приканваща посетителите и осигуряваща непосредствена и задълбочена информация.
Мултимедиен VЕКАДРОМ
В центъра на тозгодишното представяне бе VЕКАDROM -ът. Под мотото „перфектни решения за бъдещето” VЕКА с модерна мултимедия информираше  на  входния тракт към панаирния щанд за иновациите си и засягаше теми, касаещи бъдещето на бранша. На шест широкоформатни  интерактивни  touch-screen монитора посетителите сами можеха да се информират задълбочено за продуктовите новости и пакетите от сервизни услуги.
Системата на бъдещето SOFTLINE 82
Една от топ-темите на VЕКАDROM-а  беше, разбира се, успешно въведената през миналата година на пазара нова система SOFTLINE 82. Благодарение на непрестанната развойна дейност още при въвеждането си на пазара системата  включва повече от 40 профилни геометрии. Сега SOFTLINE 82 представлява една от най-комплексните системи в класа профили над 80 мм широчина, което осигурява максимална свобода за творчество на партньорите.
Изключително позитивните резултати от доброволните системни изпитания  доказват, че тази модерна система далеч надвишава актуалните изисквания и норми. Много добрите характеристики на топлопреминаване Uf на профилите от 1,1 W/m2K в комбинация с троен стъклопакет от  Ug= 0,4 W/m2K  имат за резултат топлоизолация на целия прозорец Uw от 0,67 W/m2K . С тези резултати клиентите на VЕКА спокойно може да изпълняват и най-строгите предписания за енергийна ефективност.
Актуални новости в системата
На изложението Fensterbau/Frontale 2012  посетителите имаха възможността да се запознаят с новите разработки от SOFTLINE 82. Към тях се отнася ново крило врата за пълнеж, прикриващ външния фалц, с което се изработват модерни входни врати. Върху профила може да се залепват плоскости с дебелина между три и шест милиметра, а при използването на каса с алуминиева капачка може да се създават безпроблемно външни врати с полноценнна алуминиева оптика.
Перфектно техническо решение представлява и профилът за крило, където скъклопакетът се залепва  просто и сигурно. За да се гарантира висока сигурност, инженерите на VЕКА са предпочели  решение със залепване отдолу в областта на ръба на стъклопъкета.  Специалната геометрия на новия профил редуцира разхода на материал при залепване и гарантира оптимално проветряване във фалца на стъклото.
Новост в продуктовата програма на VЕКА е и системата за плъзгане с повдигане VEKASLIDE 82. Тя е перфектно допълнение към платформата от профили с 82 мм широчина. Пускането й на пазара е предвидено за есента на 2012 г. Наред с посочените новости VЕКА показа на панаира множество други иновативни детайлни решения с различно приложение и основа за бъдещо развитие на системата SOFTLINE 82.
Разнообразни експонати
Многообразието в системите на VЕКА бе видно и в обособената площ за експонати. Презентирани бяха 10 експоната, между които и допълнението на успешната система за щори VEKAVARIANT с рафщори. Интерес предизвикаха и новите възможности за изпълнение на кепенци от VEKASUN.
Нов online-магазин
Като част от многообразния пакет сервизни услуги в областта на маркетинга, техниката, рециклирането и пласмента е и новото допълнение за партньорите, обединени във full-service-portal.  Ядрото на този портал е online-магазина. Партньорите на VЕКА могат денонощно да правят по достъпен начин поръчки за профили и да проследяват изпълнението им, с което получават допълнителен плюс от гледна точка на гъвкавост.

+7
Автор: Века България ЕООД
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
GEL AD AQUA безцветнен лак в 12 готови нюанса

Лак гел за импрегниране на дърво на водна основа. Тиксотропна смес от акрилни емулсии и восъци. Създава водоустойчива повърхност, като в същото време позволява на дървото да диша. Придава кадифено покритие. Готов за употреба гел, не пръска при полагане. Предпазва дървото от дървесен червей, гъбички и плесен. Съдържа абсорбенти за ултравиолетови лъчи и влажност.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари