VEKA разработи собствен набор от препарати за почистване и поддръжка на ПВЦ дограма

С подходящите грижи и редовно почистване потребителите им се радват дълги години.
19.04.2021
ВЕКА България
525
VEKAPRO, SONAX, препарат за стъкло и рамки, Почистване на дограма, поддръжка на дограма, прозоречни профили VЕКА
VEKAPRO цял набор от висококачествени препарати за почистване и поддръжка на прозорци
Източник: ВЕКА България

Запазeн десетилетия приятен външен вид и фукционалност посредством профили с качество от клас А са само две от характеристиките на прозорците VЕКА. С подходящите грижи и редовно почистване потребителите им се радват дълги години. За да бъде и в частта поддръжка на дограмата компетентен партньор, VЕКА създаде с името VEKAPRO цял набор от висококачествени препарати за почистване и поддръжка на прозорци. В тази си дейност VЕКА тясно си партнира с реномираната фирма от Германия SONAX. Резултататът от това сътрудничество е асортимент от препарати за всеки аспект от грижата за дограмата - от редовно почистване, през интензивно изчистване и консервиране до грижа за уплътненията и обкова. Обединената компетентност на VEKA и SONAX гарантират на потребителите сигурността, че всички продукти са не само ефективни, но и най-подробно изпитани. ПВЦ профилите не само биват цялостно, но и щадящо почистени и обгрижени. VЕКА изпита приложимостта им и при продължителни тестове за устойчивост на атмосферни условия. 

Универсален препарат за стъкло и рамки. 

VEKAPRO DailyClean е първият препарат за редовно почистване на цялата дограма
: може да се прилага върху стъкло и върху пластмасовите рамки било то бели или цветни. Много малко потребителите знаят, че агресивните препарати за стъкло или такива с друго предназначение, съдържащи киселини, могат да нанесат непоправими вреди, ако след почистване останат върху пластмасовата повърност.  

При силни зацапвания се препоръчва VEKAPRO XtraCare white и VEKAPRO XtraCare colour за бели и цветни дограми. И тези препарати отчитат специфичните особености на повърхностите. За защита на почистените нефолирани прозоречни профили VЕКА предлага VEKAPRO SuperFinish. Този препарат „запечатва“ рамките и ги прави устойчиви дълго време на атмосферните въздействия, като отблъсква дъждовната вода. 

Асортиментът препарати се окомплектова с VEKAPRO SealProtect за обработка на гумените уплътнения, който се нанася лесно с наличния апликатор. 
Многофункционалното масло VEKAPRO EasySpray е специално за обкова и подвижните метални части на дограмата. Наборът се завършва от качествената и многофункционална микрофазерна кърпа VEKAPRO SpecialCloth

Препаратите за почистване и поддръжка се предлагат както поотделно, така и в различни комплекти. Клиентите могат да ги поръчат от производителите на дограма с профили VЕКА. 

Повече информация може да се получи от сайта www.perfectwindow.eu

Закони Нормативна база Коментари