rehau

REHAU с иновация при плъзгащите системи.

Около 40% от енергията, която се използва в страните от ЕС, се употребява в сградите. В същото време около 40 до 45% от топлината в жилищата се губи през прозорците.

Монтират висок клас немски прозоречни системи в проект за саниране на жилищен блок в Бургас. Специалисти от Германия ще контролират реализацията на санирането и извършват последващи проверки.

Топлинен комфорт с РЕХАУ

14.09.2014
Рехау България ЕООД
1042

РЕХАУ разработва система за отопление и охлаждане, която едновременно с това дава възможност за абсорбиране на шума.

Благодарение на специфичната си изработка покривалото за плувен басейн COVREX oт REHAU се превърна в иновативен продукт, доказващ се с изискан дизайн и безупречно качество на използваните материали

RELAZZO decking - Новости за сезон 2014

14.05.2014
Рехау България ЕООД
746

REHAU предлага със своята система тераси RELAZZO decking една екологична и дълготрайна алтернатива в сравнение с традиционните дъски за тераси от тропическо или твърдо дърво.

В търсене на повече светлина и радост от живота, ползвайки допълнително топлината от слънцето, REHAU създава системата за прозорци Ecosol-Design, позволяваща увели-чение на площта на стъклото с до 13%

Лъчисто отопление/охлаждане от REHAU.

15.10.2012
Рехау Българя ЕООД
1177

Топлината и комфортът през зимните дни са изключително важни за всеки дом, офис, магазин, а това най-лесно може да се постигне чрез използване на лъчистото отопление.

Закони Нормативна база Коментари