Dolce Vita

Твоят дом, най-доброто място за живеене, мирисът на прясно окосена трева, аромаът на цветята в градината, шума от падащите листа, шепотът на вълните.
15.06.2006
167
градински мебели, градина, екстериор, мебели за градината
Dolce Vita
Източник: JANO Ltd

Твоят дом, най-доброто място за живеене, мирисът на прясно окосена трева, аромаът на цветята в градината, шума от падащите листа, шепотът на вълните. Това те кара да се наслаждаваш на магията и топлата атмосфера в твоя дом. Вечерите с приятели, допирът на слънцето, когато си в басейна, да четеш книга на терасата – това усещане е като сън, от който не искаш да се събудиш.

Мебелите за градината и дома следващи последните модни тенценции на водещи испански произведители приканват да се почувства топлотата на твоя дом. Съвременните мебели за градината и пространството около басейна или морето съчетават в себе си комбинацията от високотехнологични материали и перфектен дизайн, които създават усещане за максимален комфорт.

Комбинацията от алуминий и тъкан изработена от специални синтетични фибри правят възможно създаването на мебели с максимална функционалност. Едновременно леки и удобни те са идеално решение за пространството около басейна или край морето със своята устоичивост на директен контакт с водата – било от басейна или просто летен дъжд.

Автор:
Закони Нормативна база Коментари