ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS

От 20 юни до 31 юли е срокът за ранна регистрация и подаване на проекти в конкурса ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2024.

Дни преди старта на следващото 11-то издание на Годишни архитектурна награди ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS вижте някои от най-запомнящите се моменти от 10-та юбилейна церемония по награждаването.

Церемонията по награждаването в архитектурен конкурс ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 се проведе на 4 април в Интер Експо Център в София в рамките на Архитектурно-строителната седмица.

Красивата градска среда

12.03.2024
ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS
326

Конкурсът може да предостави възможност на ландшафтните архитекти и урбанисти да продължат да се обучават и развиват, като се състезават със своите колеги и получават обратна връзка.

За десети пореден път, на 04 април 2024 г, на бляскава церемония в Inter Expo Center, Зала 5 ще бъдат връчени годишните награди ARCHINOVA 2023.

В конкурса са номинирани 38 проекта и реализации, а наградите са 21.

Регистрирайте своите проекти до 30 септември 2023 година!

До 18 септември може да подадете своите проекти, реализации и концепции, като изберете измежду 23 категории за двете направления „Архитектура“ и „Ландшафтна архитектура, урбанизъм и елементи на градска среда“

До 18 септември може да подадете своите проекти в юбилейното издание на ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023.

До 18 септември може да подадете своите проекти в юбилейното издание на ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS

Участвайте в Десетото юбилейно издание на ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS до 18.07.2023 и се възползвайте от по-ниските такси за ранна регистрация. 

На 18 май стартира ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 Юбилейното издание е под мотото „ARCHINOVA - 10 години в подкрепа на креативността".

Още кадри от церемонията и награждаването може да видите в YouTube канала на конкурса.

На 12.10.2022г. в ИЕЦ София се проведе тържествената Церемония по награждаването на победителите в конкурса "Архитектурни награди ARCHINOVA" за 2022 година. На събитието присъстваха 400 гости - архитекти, ландшафтни архитекти, дизайнери,инвеститори, търговци и медии.

Във връзка с интереса за участие в конкурса и запитвания на архитекти за удължаване на срока за регистрация, има промяна в календара на събитието.

Това е Вашият Конкурс - за девета поредна година отправяме предизвикателство към всички, които не се поколебаха и не изоставиха мисията да създават.

Закони Нормативна база Коментари