AEG търси най-стария уред.

Kомпанията търси най-стария работещ домакински електроуред AEG в България.
28.11.2012
New Moment PR
275
aeg, Електроуреди, домакински уреди, дизайн
Kомпанията търси най-стария работещ домакински електроуред AEG в България.
Източник: AEG

През 2012-та AEG празнува 125 годишен юбилей.
От момента на своето създаване компанията променя ключови стандарти в индустрията за производство на домакински електроуреди, а с това и начинa на живот на хората. Освен стилни и функционални, уредите на AEG са стандарт за надеждност и дълъг живот. В доказателство на това и за да отпразнува своя юбилей, компанията търси най-стария работещ домакински електроуред AEG в България. Неговият собственик ще получи чисто нов уред на марката по свой избор.

В конкурса може да се включи всеки на територията на България, който притежава работещ домакински електроуред AEG, произведен преди 1-ви януари 1990 година. Собствениците на уреда трябва да изпратят снимка и кратка история на имейл AEG@AEG125.COM или на адрес:
гр. София, ул. Калиакра 5, за конкурса на AEG.
Крайният срок за участие е 10 януари 2013 г.

ЕПОХА НА ИНОВАЦИИ
Първият електроуред, произведен от AEG е електрическата крушка. Годината е далечната 1887, а мястото Германия. Няколко години по-късно, благодарение на AEG, жителите на Берлин празнуват идването на новия век в град, окъпан в електрическа светлина.

С първата крушка, електричеството отключва силен творчески заряд и компанията създава забележителни продукти, които променят завинаги живота на хората. През 1950 година AEG произвежда първата автоматична перална машина за домашна употреба. Петнадесет години преди нея се появява първият уред за вграждане – хладилникът Santo, който се побира в кухненски шкаф. По-късно е създадена и първата сушилня с термо помпа. Първите домакински уреди, направени с мисъл за природата, също са заслуга на AEG - еко идеята навлиза в домакинството със серията ÖKO през 80-те. През 1987 година е представен революционния индукционен котлон на марката. Други иновации на AEG, които днес са неделима част от всяко домакинство, са електрическата ютия с термоконтрол, сешоарът и хладилникът с компресор.

НАСЛЕДСТВО ЗА ПОКОЛЕНИЯТА
Всъщност, AEG променя не само начина, по който хората изпълняват домакинските задачи. Компанията поставя нова епоха в дизайна, създавайки професионално звено за оформление на промишлената си продукция през 1904 година, като наема дизайнери и така налага тяхното трайно присъствие в оформлението на промишлени продукти. За ръководител на новия дизайнерски отдел е назначен Петер Беренс, един от основателите на Баухаус. Така AEG поставя началото на професионалната дизайнерска дейност в индустриалното производство.

Днес, натрупаният 125-годишен опит на AEG продължава да осигурява на компанията лидерски позиции в производството на елегантни и иновативни домакински електроуреди. През 2011 година уредите от линията „Neue Kollektion” са приети с възторг от критиците и получават цели 9 отличия за своя функционален и стилен дизайн от iF.

Electrolux е световен лидер в производството на домашните електроуреди и уреди за професионална употреба, с ежегодни продажби надвишаващи 40 милиона продукти на потребители в 150 страни. Компанията е съсредоточена върху нововъведения с внимание към дизайна, базирани на широко вникване в нуждите на потребителите, за да задоволят изискванията на всяко домакинство или професионалист. Продуктите на Electrolux включват хладилници, съдомиялни, перални машини, готварски печки, климатици и малки уреди като прахосмукачки, които присъстват на пазара под утвърдените марки Electrolux, Eureka и Frigidaire. През 2011 година, Electrolux достига продажби от 102 билярда шведски крони и разполага с 58 000 служители.

+4
Автор: New Moment PR
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари