Adicolor показва новите тенденции в декоративните мазилки

Вижте новите тенденции в цветовете и текстурите на декоративните интериорни покрития на щанда на „Теразид“ в рамките на пролетното изложение „Стройко 2000“ от 25-и до 29-и март в НДК.
23.03.2015
„Теразид“ ЕООД
294
бои, мазилки, декоративни мазилки, СТРОЙКО, интериорни бои
Adicolor показва новите тенденции в декоративните мазилки на Стройко
Източник: „Теразид“ ЕООД

От петък до неделя специалисти на компанията ще показват нагледно пред посетителите как сами да преобразят дома си с лесните за нанасяне и изключително изискани италиански бои и мазилки Adicolor.    

За много от продуктите е необходима само четка и малко въображение, за да се постигнат класически старинни или модерни и екстравагантни ефекти.   

Италианският производител на интериорни бои и мазилки „Адиколор” има близо 30-годишен опит в производството на декоративни финишни покрития. За качествата на продуктите с марка „Адиколор” говори тяхното присъствие в повече от 20 страни на 5-те континента. Изключителен представител за България е „Теразид“ ЕООД.

Наред с атрактивните интериорни покрития водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид“ представя и цялостните фасадни топлоизолационни системи, сертифицирани по ETAG 004, както и решения и системи за хидроизолация на мокри помещения. Интегрираните топлоизолационни системи с полимерна, силикатна, силиконова и наномазилка са единствените български системи, изпитани от акредитирана лаборатория и притежаващи Европейска техническа оценка.

Автор: „Теразид“ ЕООД
Закони Нормативна база Коментари