„LOG HOMES“- Финландски дървени сглобяеми къщи HONKA.

Технологията и опита на финландската фирма ХОНКА позволява изграждането на еднофамилни къщите, хотели, ваканциони селища и курортни комплекси в различни архитектурни стилове.
14.03.2013
ХОНКА-Финландски къщи ЕООД
2756
honka, финландски къщи, сглобяеми къщи, дървени къщи, архитектура
Kъщите na HONKA са уникални и отлично се вписват в околната среда.
Източник: ХОНКА-Финландски къщи ЕООД

Технологията и опита на финландската фирма ХОНКА позволява изграждането на еднофамилни къщи, хотели, ваканциони селища и курортни комплекси в различни архитектурни стилове. От традициония алпийски или рустикален стил до съвременни модерни решения.

Различните видове греди, които произвежда фирмата, определят облика на сградата.

  • Оцилиндрованите греди се използват основно за традиционите решения, които са много подходящи за къщи и вили в планински и полупланински райони. Те носят романтични настроения, предразполагат към почивка и творчество.
  • Правоъгълните греди са подходящи за модерни архитектурни решения с изчистени линии и форми. Всичко се подчинява на практичност и функция, отражение на забързаното ни ежедневие. Те отлично се вписват в градски тип среда.

 

Днес архитектурата е много по-разнолика от преди.
Върху стила особено влияние оказват и различните култури - те дава възможност за нови идеи. Използването на голямото разнообразие от национални традиции в съчетание със съвременен поглед, позволява създаването на креативни и новаторски решения.

Архитектурните решения на къщите Honka са уникални, защото те отговорят както на различните културни традиции, така и на новите модерни течения. Те отлично се вписват и в околната среда.

Още по разнообразни могат да бъдат интериорните решения.
Особено място заема умението на проектанта при съчетаването на различните природни материали: камък, дърво,метал, керамика и др. Множеството различни съчетания откриват широки простори за Вашата фантазия. 

Целта на интерирният дизайн като цяло е да се създаде пространство, което е едновремено удобно, функционално и приятно. Особено важно е да се вземат под внимание нуждите и желанията на клиента. Не на последно място е важна и връзката между вътре и вън. Например плъзгащите врати са една от възможностите за разширяване на простаранството. 

 ХОНКА-Финландски къщи ЕООД1505 София,
ул Гълъбец 5 (бул.Ситняково)
тел. 02/8464240;
e-mail: honkabulgaria@abv.bg

+7
Автор: ХОНКА-Финландски къщи ЕООД
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари