Фивекс прожект ЕООД със щанд на Архитектурно - Строителна Седмица

„Фивекс прожект“ ЕООД Ви кани да посетите щанда на фирмата в зала 3 на Интер Експо Център София.
06.03.2019
Фивекс Прожект ЕООД
1671
паркет, фасадна система, osmo, масла за дърво, bauwerk, Фивекс Прожект, Фасади от дърво
Източник: http://www.phivex.com

От 6-ти до 9-ти март в Интер Експо Център – София ще се проведе ежегодното,  изложение АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА.
 
„Фивекс проджект“ ЕООД Ви кани да посетите щанда на фирмата в зала 3 на Интер Експо Център София.

На 08 март, зала 3 на ИЕЦ, от 16.00 ч. заповядайте на атрактивна  демонстрация на дървените немски вентилируеми фасади OSMO, швейцарски двуслоен дървен паркет Bauwerk.

Фивекс  е ексклузивен представител за България на:

ФАСАДНИ СИСТЕМИ OSMO CLADDING SYSTEMS
 Като експерт в производството на продукти от и за естествена дървесина Осмо гарантира най-високо качество продукти, съчетани с иновативни решения! Все повече собственици на къщи, проектанти и архитекти, се обръщат към естествената дървесина за прилагане на творчески решения в строителството. Дървото като естествен материал предлага и творчески, и технически възможности, като същевременно придава очарователен ефект за всеки обект. Фабрично омаслените фасади от дърво на ОСМО са гарантирано издръжливи, лесни за поддържане и реновиране без шлайфане.

ПАРКЕТ  BAUWERK
 


Както във всяко едно поприще, така и при паркетите, качеството не може да се осланя на случайности.

Качеството, което предлагаме, се основава на четири стълба: разработване, производство, монтаж, услуги. С помощта на тази система ние гарантираме качество, съответстващо на най-високите стандарти на всеки един етап:

Фивекс избра Bauwerk – паркет с най-високо качество, с емблематична швейцарска точност. Това, което безспорно отличава паркетите BAUWERK, е духа на иновациите, грижата за природата, грижата за качеството на живот. През годините много неща се променят, традицията и качеството остават, днес BAUWERK формира жилищната среда, вдъхновява и сътворява съвременен дизайн.

 

Закони Нормативна база Коментари