Съвременно домашно или професионално СПА от Клафс

Клафс предлага широка гама от продукти за оборудване на едно съвременно домашно или професионално СПА, включително от сауни, инфрачервени кабини, парни бани, солени кабини, ледени кабини и шезлонги.
15.03.2015
Crystal Spa & Wellness LtdExclusive Partners of Klafs
617
klafs, СПА оборудване, домашно СПА, Професионално СПА, crystal spa & wellne
Парната баня D12 с нейния емблематичен стъклен фронт
Източник: KLAFS GmbH & Co. KG.

Клафс предлага широка гама от продукти за оборудване на едно съвременно домашно или професионално СПА, включително от сауни, инфрачервени кабини, парни бани, солени кабини, ледени кабини и шезлонги. Техните продукти са еталон за качество и дизайн. Решенията, които те предлагат са гъвкави и могат да се приложат в много различни условия. Клафс изпъква и със своето отговорно отношение към проблемите на енергоефективността и устойчивостта.


Компанията има над 80 години история и в този период се е наложила като лидер на европейския пазар на Спа оборудване и е в топ 3 на световния. Много от моделите на компанията са носители или са били номинирани за престижни награди като iF product design award, German Design Award, Reddot design award, European Spa Award и Star Award.


Сред най – често номинираните им продукти са Klafs steam bath D12 , sauna PURE, sauna Ventano, sauna Proteo, снежната кабина SCHNEEPARADIES®, сред които и някои технологични нововъведения като контролния панел TOUCHCONTROL professional и патентования сензор Klafs Klima-Manager


Дизайна на някои от продуктите на компанията е създаден от утвърдени световни дизайнери като Matteo Thun ( сауна и парна баня Matteo Thun) и виенския артист и изследовател на сетивата Sha (WOLKE 7 CLOUD 9)


Продуктите на Клафс покриват много голям диапазон: от съвсем базови модели като сауната HOME и дори леснопреносимата SMARTSAUNA® до наистина луксозни и дори бутикови решения като CASENA и BIORHYTHM. Всички модели на Клафс се произвеждат в Швабишхал, в близост до Щутгард, Германия,  а всички технологични компоненти са патентовани и се изпълняват от други немски партньори. Дървесината за сауните се внася от много точки на света и може да задоволи и най – капризния вкус.  За всеки модел могат да се намерят много и разнообразни варианти и екстри, които ще направят вашето изживяване наистина индивидуално.

+2
Закони Нормативна база Коментари