Разнообразие от щори - от ламелите до кутиите за вграждане.

На тазгодишния световен панаир R+T 2012 за слънцезащитни продукти в Щутгарт, VЕКА представи пълната си гама продукти в областта.
14.06.2012
Века България ЕООД
86
veka, щори, кепенци, дограма, vekavariant
Кепенците с приложение в ново строителство и при реновация.
Източник: Века България ЕООД

На тазгодишния  световен панаир R+T 2012 за слънцезащитни продукти в Щутгарт,  VЕКА  представи пълната си гама продукти в областта. Това включва, както системата от щори за вграждане VEKAVARIANT, така и системите кепенци и ламели за щори.
Иновативна технология
В центъра на представянето е кутията за вграждане на щори VEKAVARIANT
Към семейството се отнасят три размера кутии – с височина 175 мм, 210 мм и 235 мм. 
Дълбочината при най-голямата кутия е 250 мм, а с вграден комарник – 270 мм. За по-малките кутии дълбочината е 230 мм / 250 мм с комарник/.
И трите размера постигат температурен фактор: fRsi= 0,70 и коефицент на топлопреминаване Uw от  0,76 W/m2K, като при най-малкия размер този показател е още по-нисък - 0,74 W/m2K. 
Шумоизолиращите изолации гарантират  впечатляващите 44 dB шумозащита.
С отлични енергоспестяващи качества и налична в многобройни варианти, системата от кутии за вграждане убеждава и с характеристики  като гъвкавост и ефективност.  Само с един основен профилен комплект се реализират всички познати на пазара методи на монтаж.
В зависимост от потребностите кутията може да се монтира предварително на дограмата още в цеха или да се закрепи за нея само с няколко прости операции на строителната площадка.  Индивидуални адаптери улесняват закрепването на допълнителни профили или комбинирането с прозорци от други профилни системи. 
VEKAVARIANT може да се монтира наравно с мазилката или да се покрие със замазка.  
Задвижването на щорите е възможно с всички познати механизми, ръчни - шнур и манивела или автоматични варианти – мотор.  Обслужването на щорите е през ревизионна бленда, която може да бъде разположена по избор отдолу или отзад. Алуминиева бленда отпред позволява приложение при алуминиеви прозорци, респективно  РVС прозорци с алуминиева капачка.
Диалог с клиентите
Дори и отлично функциониращите системи трябва да се развиват постоянно, за  да бъдат винаги на водещи технологични позиции. При VЕКА е утвърдена традиция в този процес да се въвличат клиентите. Панаирът R+T 2012  дава отлична рамка да се презентират първоначалните идеи за по-нататъшно развитие на VEKAVARIANT и да се дискутират директно с производителите. На това VЕКА отделя специално внимание, защото дава база за създаването на иновативни продукти и висока степен на възприемане от партньорите.
Индивидуални капенци и ламели за щори.
Наред с експонати от кутии за щори, VЕКА представи богат набор от кепенци. Стабилните РVС елементи служат за защита от слънчево, светлинно и атфосферно въздействие и намират приложение в ново строителство и при реновация. Също в областта на ламелите за щори VЕКА представи богата програма – четири различни профила - с височина 37, 52 и 62 мм/ дебелина 8 и 14 мм/ и седем цвят.

Автор: Века България ЕООД
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
GEL AD AQUA безцветнен лак в 12 готови нюанса

Лак гел за импрегниране на дърво на водна основа. Тиксотропна смес от акрилни емулсии и восъци. Създава водоустойчива повърхност, като в същото време позволява на дървото да диша. Придава кадифено покритие. Готов за употреба гел, не пръска при полагане. Предпазва дървото от дървесен червей, гъбички и плесен. Съдържа абсорбенти за ултравиолетови лъчи и влажност.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари