Пътят на мебелите обединен в две специализирани изложения.

Интер Експо Център – София събира в едно традиционните професионални форуми в сферата на дървообработващата и мебелната индустрия - безплатни консултации и индивидуални проекти.
28.02.2013
Булгарреклама
371
изложение, Техномебел, Светът на мебелите, мебели, Интер Експо Център
Пътят на мебелите обединен в две специализирани изложения.
Източник: Булгарреклама

 

Как се раждат мебелите, какви са тенденциите в производството и какъв е пътя, който изминават от дизайнерската скица до шоу рума – отговорите ще покаже ТЕХНОМЕБЕЛ - специализираното изложение за машини, материали и съоръжения за дървообработващата и мебелната индустрия.

Разходката ще ни пренесе в СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ – изложба на български мебели и аксесоари за обзавеждане. 

От 23-ти до 27-ми април изложбеният комплекс на София ще се превърне в сцена за всеки детайл от раждането до продажбата на българската мебел. Водещи родни производители ще демонстрират модните линии в дизайна на мебели, ще покажат най-интересните си предложения и най-атрактивните си  решения.

Днес, когато уюта на дома ни зависи най-вече от функционалността на мебелите в него, когато сме атакувани от различни ценови предложения и търсим своята индивидуалност именно  комбинацията на специализираните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ ще ни предостави отговори и идеи. Ще се срещнем с производители и ще имаме възможност да договорим най-изгодните за нас условия. Ще се запознаем с всички алтернативи за пространството в нашия дом – събрани на едно място. Едни от най-полезните събития от програмата на изложенията са именно професионалните консултации, които ще дават известни интериорни дизайнери, при това напълно безплатно.

ЧЕРГА – Българската група за дизайн ще декорира собствена зона, в която водещи дизайнери ще бъдат на разположение предоставяне на индивидуални решения за всеки дом.

Невероятно приключение за малките посетители на изложенията ще е детския кът, подготвен от ателието на „г-жа Череша“. Студиото за детска фотография, което набира популярност сред младите майки изработва ръчно декори и аксесоари за детски партита. Реализациите на решения за обзавеждане ще са изцяло създадени ръчно и индивидуални за всяко дете.

Един от актуалните въпроси на съвременния дом – дали можем да реставрираме сами старите си мебели, ще намери място в СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. На изложението се подготвя зона, която ще представя демонстрации и съвети за реставрация на мебели и изделия от дърво. Всеки дом пази стари мебели, износени и захабени от времето и ежедневната употреба. Предизвикателство е не само да ги запазим, но и да им върнем блясъка. Тази професионална дейност изисква опит, познания и майсторство – именно тази завеса ще бъде повдигната и тайните ще станат достъпни до всички посетители на изложенията.

Придържайки се към наложения бизнес модел на общуване, Интер Експо Център – София ще е домакин на двустранни работни срещи по време на специализираните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. Селектирани фирми от Атина, Белград, Букурещ, Истанбул, Солун и София ще срещнат партньори от всяка участваща страна, използвайки един „мултипазарен”подход. Събитието е организирано от Италианската търговска камара в България.

ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ очакват своите посетители от 23-ти до 27-ми април в Интер Експо Център – София.

 

Автор: Булгарреклама
Закони Нормативна база Коментари