Приключи конкурса за ВиК на Пайплайф в УАСГ

Студентката Илзе Чернарева спечели конкурса за ВиК на Пайплайф в УАСГ
10.03.2014
ПайпЛайф България
183
конкурс, pipelife, тръби, ВиК, студентски конкурс
Победителите в конкурса и г-н Иван Цанов - ПайпЛайф България
Източник: Пайп Лайф България

На 19.02.2014 г в УАСГ,  в Катедра „ВиК” се извърши награждаването на участниците в конкурса на Пайплайф България ЕООД, където за разработки на иновативни продукти бяха отличени първите трима в класирането.
Беше трудно за организаторите да отличат най-добрите, но все пак наградите отидоха при най-оригиналните идеи и представяне.

 Първо място и парична награда от 300 лв спечели студентката Илзе Чернарева за разработката си „Защо полипропиленовите тръби за канализация HT Line се налагат и изместват старите ПВЦ тръби”.

Гергана Иванова и Радослав Тонев дадоха също много добри идеи и спечелиха съответно 2-ро и 3-то място.

Мисията на Пайплайф е да продължи да поощрява творческото ото мислене и ще организира ежегодно подобни конкурси с атрактивни награди, но най-ценното ще е постепенното навлизане на участниците в реалните практически ситуации  и разрешаването им. Защото едно от най-важните неща в обучението е връзката теория – практика и реализиране на наученото в реалността.

Подробно за системата за канализация  HT Line  може да видите тук /линк към: http://www.pipelife.bg/bg/03_Producti/02_Kanalizacia/01_01_HT_Line.php/

 

 

Автор: ПайпЛайф България
Закони Нормативна база Коментари