Поръчка на профили през интернет

Онлайн магазин на VЕКА предлага на клиентите максимална гъвкавост при поръчката на материали
14.07.2012
Века България ЕООД
74
veka, дограма, профили, прозорци, Онлайн магазин
Новият онлайн магазин на VЕКА AG дава възможност на клиентите за бързо и лесно поръчване на стоки.
Източник: Века България ЕООД

 

Новият онлайн магазин е централна част на разширения full-sevice-portal, чрез който VЕКА претворява концепция си за обслужване на клиентите в интернет.
На тях се предлага обхватен пакет от услуги чрез директно свързване със SAP системата на доставчика. По този начин те имат лесен начин за поръчка посредством онлайн достъп до актуалното продуктово портфолио на производителя. Независимо от работното време партньорите на VЕКА могат по всяко време на денонощието да оставят поръчки в онлайн магазина, с което оптимират продуктовия и логистичен мениджмънт на предприятието си.

Опростенен алгоритъм 
Процесът на поръчки в  магазина е възможно опростен и не изисква специални познания. Партньорът на VЕКА трябва само да въведе потребителското си име и парола, за да попадне на платформата за поръчки. Менюто е прегледно структурирано и боравенето с него е интуитивно. По избор потребителят може да ползва целия продуктов каталог и оттам да изписва нужните материали или да посочва направо артикулните номера и описания на желаните продукти. За бърз достъп до често поръчваните продукти може да се състави списък с фаворити. Диалогичните процеси в магазина предотвратяват надеждно грешни или непълни поръчки.

Тъй като системата за поръчки не е статична, е възможно специфицирането на продуктите чрез собствени, свободно формулирани коментари. При поръчки, състоящи се от налични стоки на склад и продукти по поръчка, може да се нареди предварителното експедиране на наличните продукти.  Така от производителя на прозорци зависи  ускоряването на доставката.
Последващият контрол върху поръчката се извършва в кошницата. Софтуерът генерира автоматично потвърждение на заявката след изпращането й. Много практична и даваща допълнителни предимства е функцията на онлайн магазина за проследяване на поръчката. С няколко клика на мишката клиентът на VЕКА може да види актуалното състояние на заявката във всеки момент от обработката й. 

Конфигуриране спорeд клиента
Онлайн магазинът може да се конфигурира индивидуално според изискванията на всеки потребител. Ефективността на онлайн магазина се повишава чрез имплементирането на програмата за скалдово стопанство, която VЕКА предлага на клентите си като допълнителна сервизна услуга. 

Новият онлайн магазин на VЕКА AG дава възможност на клиентите за бързо и лесно поръчване на стоки.
Менюто е прегледно и работата с него е интуитивна. 

 

Автор: Века България ЕООД
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
ECO LEADER PROFESSIONAL- Матова емулсионна боя с отлична покривност, мека на допир повърхност

Идеална за основи от гипскартон, с висока механична устойчивост и плътно матово покритие, което скрива леки неравности на основата. Екологична интериорна боя с високи стандарти и отлично качество.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари