Откриха първата мострена градина в България

На 4 юни "Земелрок Щайн унд Дизайн" ЕООД откри своята първа мостена градина в България
04.06.2014
Още за Къщата
448
градина, „Земелрок Щайн унд Д, настилки за двора, Мострена градина, semmelrock stein+des
Г-н Роберт Ф. Холцер и Инж. Васил Попов
Източник: www.ka6tata.com

Мострената градина в България е резултат от цялостната политика на Semmelrock Group. Тя е разположена на територията на завода на компанията в община Елин Пелин.


В Мострената градина са подредени над 50 продукта(бетонни плочи, паважи, бордюри и декоративни елементи)  на компанията, произведени в България като дават възможност на всеки да си представи собствения проект. Мострената градина ще даде възможност на всички търговски партньори, професионалистите в сферата на ландшафтната архитектура и дизайн, както и на всички клиенти, да придобият реални впечатления от възможностите, които предлага Semmelrock. Амбицията на компанята е да разшири градината с още по-голямо разнообразие от комбинации на продукти за двора и градината. Част от тези продукти могат да бъдат видяни в множество обществени проекти в цяла България. 


Г-н Роберт Ф. Холцер Главен изпълнителен директор на групата сподели пред партньори и медии: „Мострената градина показва не само отделни продукти, но и цялата продуктова гама като система. Това ни помага да покажем всички наши продукти в тяхната естествена среда, както и всички възможности на приложение на продуктовите системи.”


„Искам да благодаря на българския тим, че тази градина вече е факт. Тя показва, че искаме да продължаваме да работим в посока развиване на градинския дизайн заедно с архитектите и ландшафтните архитекти. Искаме това да ни помогне да доизградим вашето доверие и да покажем качеството на нашите продукти - такива, каквито са те в действителност. „Земелрок" е водещ на пазара в Централна и Източна Европа и в 11-те страни, в които сме представени, има мострени градини. Това откриване е и възможност впоследствие да посетите отново градината и да поставите въпросите, които имате. Надяваме се, че някой ден „Земелрок България" ще ви покани на градинско парти и тази мострена градина ще се превърне в място за срещи и място, където да може да се води диалог. В нея винаги ще показваме най-новите продукти. Тя ще бъде един жив организъм, в който ще могат да се показват и обсъждат продукти", каза в заключение Холцер. 


„Земелрок Щайн унд Дизайн" ЕООД е най-младата фирма в семейството на Semmelrock Group.
Създадена през 2008 година, компанията  вече е доказан лидер на българския пазар. Само за около 6 години, марката Semmelrock Stein+Design  вече е символ за  високо качество, комплексни решения и прекрасна визия за българските потребители. Благодарение на динамично развиващата се продуктова гама, Semmelrock осигурява разнообразни приложения, както за обществени пространства (улици, паркове, площади, тротоари и търговски обекти, детски градини, спортни съоръжения), така и за индустриално приложение (производствени бази, паркинги, зони с интензивно натоварване от тежкотоварни автомобили) и  частни проекти (дворове, градини, басейни, площадки и др.)


Инж. Васил Попов, Търговски директор на „Земелрок Щайн унд Дизайн" ЕООД разказа за реализирани и в процес на изпълнение обекти: паркинг и пешеходна зона на зала „Арена Армеец" и 4-ти километър, естакадата при Телевизионната кула и кръстовище при Семинарията, Sofia South Ring Mall (всички в София), площад „Тройката" в Бургас, Търговище, Пазарджик - площад (сега се доставя за кварталите „Запад" и „Устрем"). Продукти на „Земелрок" има и в Парк „Свети Георги" в Добрич - „Палио" и „Натуро", които позволяват подреждане в дъги и прави участъци.


Semmelrock притежава над 55 годишна история в производството на вибропресовани бетонни изделия. Основана през 1958 година като семейна фирма в Австрия, днес Semmelrock Stein+Design е мултинационална компания с 16 производствени бази в осем държави от Централна и Източна Европа - Австрия, Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Румъния, Хърватска  и България. За постигането на този успех главна роля играе политиката на концерна, която е фокусирана върху съчетаването на изтънчен дизайн и иновативни технологии с високо качество и многофункционалност. Като 100% дъщерна фирма на групата Wienerberger, Semmelrock Stein+Design се ангажира и стриктно следва добрите практики, социално отговорната политика на работа и принципите на прозрачност, гарантирани компетентност и високо качество. 

+2
Автор: Още за Къщата
Закони Нормативна база Коментари