Открита е изложба на Офелия Цветанова - "Многоцветие"

Изложбата се намира във фоайето на Българската Търговско-Промишлена Палата в София на ул."Искър" №9 и ще продължи до 30 ноември 2021 година.
04.11.2021
Светлана Стоянова
354
картини, Изложба, акрил, коприна
Източник: Офелия Цветанова

На 2 ноември в 17 часа в сградата на Българската търговско-промишлена палата, Цветан Симеонов, председател на БТПП, откри изложбата на Офелия Цветанова. Макар и икономист по образование с докторска степен, повече от 20 години Офелия Цветанова рисува върху коприна, овладявайки до съвършенство тайните на това изкуство.

Художничката има 10 самостоятелни изложби в София и участия в 2 сборни изложби (Културния център в Берлин през 2002 г. и Сборната изложба на СБХ в София през 2015 г.). Творбите ѝ са притежание на колекционери по цял свят - Германия, Русия, Чехия, САЩ, Япония и Южна Африка.

На изложбата в БТПП Офелия Цветанова ще представи картини както върху коприна, така и рисувани с акрил и масло.

Заповядайте във фоайето на Българската търговско-промишлена палата на ул. "Искър" №9, където изложбата ще продължи до 30 ноември. Посещението е свободно, с маска (без зелен сертификат) от понеделник до петък, между 9 и 17 часа. Събота и неделя са почивни дни за БТПП.

За контакти: тел. 0890 527 779, e-mail: ophito@mail.bg
Повече информация за творчеството на Офелия Цветанова може да получите на ФБ страницата Ophelia Tsvetanova Silk paintings

 

Автор: Светлана Стоянова
Закони Нормативна база Коментари