осветление

EUROLUCE - Светлина за по-добър живот

12.06.2023
Теменужка Захариева
603

Един от основните акценти на тазгодишното издание на най-голямото световно изложение за дизайн Salone del Mobile бе завръщането на Euroluce - биеналето, посветено на осветлението - след четиригодишна пауза.

Ако искате да допълните интериора на жилището си с оригинален и функционален акцент, определено трябва да заложите на настолна лампа.

Полилей за спалня и за кухня

19.10.2022
инж. Димитър Костов
2577

Може би най-трудния избор на осветителни тела е този за спалня и кухня.

Осветление за баня

25.05.2022
инж. Димитър Костов
1828

Полезни съвети при избор на осветителни тела и принципи при осветяването на баня

Ако пред вас стои дилемата как да осветите дома си – със съвремено LED осветление или с конвенционални лампи, добре е да прочетете този текст.

Как да изберем полилей?

01.09.2021
инж. Димитър Костов
2742

Преди да пазарувате, първо се запитайте: Колко осветление е необходимо за размера на помещението, което искам да осветя? От кой вид осветление имам нужда - общо или допълващо? Когато се съмнявате, изберете дизайн, който дава повече светлина.

Осветление за хол

18.08.2021
инж. Димитър Костов
2020

Това многофункционално пространство се нуждае от внимателно планирано осветление за ежедневието. От спотлайти за семейни снимки и произведения на изкуството по стените, до осигуряване на достатъчно светлина чрез полилей в центъра на стаята, който като огън да събере семейството, когато децата си свършат домашната работа. Нека разгледаме многото слоеве осветление, които ще накарат хола ви да оживее в светлина.

Лампите с винтидж дизайн

25.09.2019
Екатерина Бонева
7497

Популярна тенденция тази година е използването на лампи с винтидж визия, наричани още ретро или антични лампи

Закони Нормативна база Коментари