Обновяване на банята: специални пролетни предложения от Roca

Отново е време за обновяване на дома.
17.05.2016
Рока България
305
roca, баня, смесителиза баня, душ, обзавеждане на баня
Специални пролетни предложения от Roca.
Източник: Рока България

Отново е време за обновяване на дома. Дори и да не планираме ново жилище или основен ремонт, лесно можем да се погрижим за подобряване на стила и комфорта в банята.

Смесителите са основен елемент в нашата баня. Ползваме ги ежедневно. Те могат да подчертаят или да зададат стила в малкото, но много специално пространство в дома. От изключителна важност са качеството на работа и икономическата ефективност на устройствата с които управляваме потреблението на вода в домакинството.

Тази пролет, лидерът в обзавеждането за баня Roca изненадва с три привлекателни пакетни предложения на смесители със съвременен дизайн и гарантирано високо качество. Стандартната гаранция за всички смесители с марката Roca е 5 години. Основни характеристики на смесителите са функция SofTurn® за най-високо ниво на комфорт при боравене с ръкохватката на смесителя и прецизност в избора на дебит и желана температура; EverShine® за запазване на блясъка на гланца през годините, устойчивост към надраскване и по-лесно почистване; 50% Water & Energy Saving “CLICK®” за икономия на енергия и вода като ограничава дебита на 50%. Пролетните специални предложения на Roca са добър избор за всеки бюджет.

Смесители Victoria 3 в 1
Victoria e една от най-богатите колекции за обзавеждане на баня на марката Roca. Специалното предложение включва смесител за умивалник + смесител вана-душ с аксесоари + тръбно окачване Stella 700 мм. Характеристики за смесителите: SofTurn®, EverShine® и 50% Water & Energy Saving “CLICK®”.

Комплектът е в удобна компактна опаковка. 
Специалната цена е 299 лв. вместо общата цена от 384,36 лв.

Смесители Monodin 3 в 1
Заради изчистения и функционален дизайн, смесителите Monodin на Roca са сред най-търсените модели на марката. Специалното предложение включва смесител за умивалник + смесител вана-душ с аксесоари + тръбно окачване Stella 700 мм. Характеристики за смесителите: SofTurn®, EverShine® и 50% Water & Energy Saving “CLICK®”.

Комплектът е в удобна компактна опаковка.
Специалната цена е 399 лв., което е със 178,56 лв. по-малко от нормалната обща цена.

Смесители Esmai
Изключително пакетно предложение с повече от 45% намаление в общата цена. Елегантната колекция смесители Esmai на Roca е дело на дизайнера Антонио Було. Специалното предложение включва смесител за умивалник + смесител вана-душ с душ слушалка с 3 функции (Rain, Soft, Pulse), шлаух 1,70 м. и подвижен държач + тръбно окачване Stella 700 мм. Характеристики за смесителите: SofTurn®, EverShine®.

Специалната цена е 499 лв. вместо 912,36 лв. обща цена.

Освен за комплекти смесители, Roca има и специално предложение за комплект окачена тоалетна Debba. Предложението е валидно от 15 май и включва стенна тоалетна чиния Debba със седалка и капак забавено падане + вградено казанче Active с двоен бутон Active на обща цена 489 лв.

За същия период, от 15 май, Roca предлага и едноръкохваткова душ колона от колекцията за баня Victoria с душ глава с голям дебит, с функция Rain (дъжд). Дизайнът на душ колоната е на Тони Клариана от Magma studio. Новата цена е 499 лв. вместо стандартната 628,80 лв. Намалението на цената е с повече от 20%.

Лидерът в обзавеждането за баня Roca винаги успява да зарадва потребителите с интересни предложения и по-добри цени. Предстоят нови летни изненади.

Всички актуални специални предложения на марката Roca са публикувани на страницата на Рока България в интернет, на адрес http://www.bg.roca.com/promotions/promotions-products.
Информация за компанията и продуктите на марката Roca може да намерите на www.bg.roca.com.

Roca
Roca е компания за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Фирмата има повече от 21 000 служители и 74 производствени предприятия и присъства в повече от 135 страни по света.Групата, изцяло испанска собственост, е пазарен лидер в Европа, Латинска Америка, Индия и Русия. Тя също е основен конкурент на пазара в Китай и останалата част от Азия, Африка и Близкия изток. Roca е световен лидер в своя бизнес сектор.

+2
Автор: Рока България
Закони Нормативна база Коментари