НОВА ПРОЛЕТ - НОВ КЪСМЕТ!

С настъпването на сезон Пролет отново започна конкурсът на Баумит – „Фасада на годината 2014”
03.04.2014
Баумит България ЕООД
189
Фасада на сезона, Фасада на годината, Баумит, фасада, мазилки
Този сезон ви представяме 14 фасади, които нарекохме „пролетни цветя”
Източник: Баумит България ЕООД

Преместихме часовниците си с час напред, а часовника на онлайн конкурса „Фасада на годината 2014” завъртяхме отначало, за да започне пак да отброява времето до големия финал! Но дотогава има цели 12 месеца, приятели на Баумит, 4 сезона и 60 различни фасади, участващи в конкурса! 

„Фасада на годината 2014”, този път в годината на Коня, ще препуска през четири самостоятелни етапа, наречени „Фасади на сезона” -  пролет, лято, есен и зима. Във всеки сезон участие заявяват 14-15 прелестни фасади от цяла България с материали на Баумит. 

Този сезон ви представяме 14 фасади, които нарекохме „пролетни цветя” от категориите - жилищни, еднофамилни, административни, реставрирани, сгради ново строителство. 

Вижте ги тук: http://fs.baumit.bg/en/?page=sesvasada&filter=1&sezon=1

Вашата нелека задача е да изберете една от тези уникални по форма и предназначение сгради и да я подкрепите еднократно с „клик” в онлайн платформата на Баумит. 

Трите фасади, събрали най-много от вашите гласове в сезона, ще се класират за първо, второ и трето място и ще „заминат” за участие на големия финал на конкурса „Фасада на годината 2014”, където ще срещнат своите конкуренти – победителите от бъдещите сезони – лято, есен и зима. 

Изберете най-красивата според вас фасада и гласувайте за нея, еднократно от 31 март до 31 май в 12:00 часа на обяд.

Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук: http://www.facebook.com/BaumitBulgaria

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда от нашата сезонна томбола! 

БАУМИТ пожелава успех на участниците във „Фасада на сезон Пролет 2014“. 

Автор: Баумит България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари