Модерна визия и изчистени линии

Представяме Ви идеен проект за интериорен дизайн на тристаен апартамент в град Добрич.
03.06.2024
Studio FACE
332
апартамент, интериорен дизайн, идеен проект
Източник: www.studioface.bg

Тристаен апартамент: Проект
Интериорен дизайн: Studio FACE
Визуализации: Studio FACE

Задачата беше да създадем модерно, функционално пространство с изчистени линии, форма и визия. Цветовата гама е монохромна, като желаните цветове на клиента бяха тъмно сиво и черно, а ние успяхме да създадем необходимия контраст, съчетавайки тъмни и светли нюанси.
Апартаментът се състои от дневна зона с хол, трапезария и кухненски кът, основна спалня с дрешник, спалня за гости и две бани.

Коридор.

Вградените гардероби и шкафове в коридорите създават едно семпло, изчистено и функционално входно пространство.


Кухнята.

Кухненското пространство е с тъмна корпусна мебел от МДФ и тъмен мраморен плот. Колонни шкафове оформят пространството в двата ѝ края, а всички уреди са вградени, за да успеем да оформим изчистени, повтарящи се линии. Предвидената настилка за коридорите и кухненската зона е гранитогрес, а за хола и спалните - трислоен естествен паркет, в съответния подходящ цвят.


Дневната зона.

Трапезарията и холът контрастират с по-светлите си тонове. Меката мебел и столовете в трапезарията са решени в светли цветове, като масата за хранене е отново черна, за да отдели и завърши успешно кухненската зона.

Трапезарията.

Желанието за спалнята беше да е тъмна, уютна и да има дрешник. Успяхме да изпълним тази задача като обособихме напълно достатъчно пространство за дрешник, който е видим чрез плъзгащи се стъклени врати, които пък от своя страна визуално уголемяват пространството и допринасят за модерната визия на апартамента.


Основната спалня.

Дрешникът.

Втората спалня и баня са в по-светли тонове, за да успеем да продължим цялостното усещане за контраст в целия апартамент. Втората баня е решена с актуални плочки, имитация на мрамор и контрастна черна санитария. Главната баня, по желание на клиента, е решена с черен мрамор и черна санитария.


Втората спалня.

Втората баня. 

Тапетните врати допринасят за целостта на общите пространства и местата за съхранение. Във всяка стая интегрирахме ламперии, които повтарят еднакви форми и линии, обособявайки отделните зони, но и допринасяйки за завършеността и изчистената желана визия. Предвидени са вградено LED осветление и атрактивни осветителни тела, които са в унисон с модерното излъчване на интериора.


Основната спалня.

За Studio FACE
Studio FACE специализира в сферата на вътрешното оформление на пространствата. Стремежите ни са свързани със създаването на хармонична среда на живот за нашите клиенти. Нашата система на работа включва внимателно изследване на пространството, детайлите, клиента и неговите желания.

 

Автор: Studio FACE
Закони Нормативна база Коментари