Лайфстайл

Приказни пътешествия в Тайланд

13.06.2024
Светлана Желева и Десислав Паяков
229

Банкок се сингапулизира: това е мнението на редица чужденци, които живеят в столицата на Тайланд, т.е все повече заприличва на Сингапур, който е много модерен.

Във Флоренция се намира галерия Уфици, която е една от най-известните галерии не само в Италия, но и в света.

Легендарният Модиляни, модерни погледи

06.06.2024
д-р арх. Анета Трифонова
291

Изложба Modigliani Moderne Blicke в Музей Барберини, Потсдам, 27 април – 18 август 2024.

В сферата на мъжката мода ризата с къс ръкав е незаменим елемент, особено когато ни привличат по-топли температури.

Отделете един ден, за да се потопите в завладяващата атмосфера на очарователния град Генуа.

Единствено по рода си гастрономическо изживяване очаква пътешествениците в егейския регион, известен със своята вековна кулинарна култура.

Анкара, столицата на съвременна Турция, предлага на посетителите си многобройни скрити съкровища, вариращи от останки от древността до съвременни архитектурни чудеса.

Истанбул е една очарователна и лесна за ориентиране дестинация, неслучайно препоръчвана от редица международни медии като топ избор за 2024 г.

Често ли изпитвате затруднение да намерите нещо, което да облечете?

Представяме Ви пет от най-известните марки работни облекла за работници и служители от различни професии.

На конкурс за Новите 7 природни чудеса на света, проведен през 2009 год. , Белоградчишките скали се наредиха на 77-мо място от 260 участващи природни обекта.

В статията ще обърнем внимание на няколко тенденции, осигуряващи пълноценен живот на кучето и котката.

Oбявен за паметник на ислямската архитектура, той е включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО, заедно с два свързани обекта - Albaicín (или Albayzín) и градините Generalife.

Тази статия разглежда начините, по които мъжките обувки и аксесоари допринасят за излъскания и добре подреден външен вид.

За да откриете евтини билети за полети между София и Варна, можете да използвате онлайн платформи или да се свържете директно с авиокомпаниите, които осигуряват тези полети.

На Амалфийското крайбрежие са разположени живописните градчета Позитано, Соренто, Капри, Амалфи, които представляват пъстра „въртележка“ от красива природа, пастелни сгради, исторически забележителности, лимони и аромат на морски деликатеси.

Закони Нормативна база Коментари