Лайфстайл

Ако веднъж сте посетили Узбекистан, бъдете сигурни, че ще искате да се върнете тук отново.

Ако вече сте взели решението да бъдете по-самостоятелни в организирането на почивките си и сте се ориентирали към закупуването на дом на колела, то Ви предстои да направите още един основен избор – кемпер или каравана да бъде той.

Камионите правят годишен пробег, възлизащ на хиляди километри. Това изисква честа подмяна на амортизираните авточасти, както и добро техническо обслужване.

Изгодните предложения не са никак малко през 2022, които дават възможност да се отправим на едно вълнуващо пътуване със самолет или с круиз.

От дълги години водачите на МПС са разделени на два лагера по този въпрос: за покупката на нови резервни автокомпоненти или за употребявани.

Кубинските пури и ром, огненото латино и екзотичните плажове привличат туристи целогодишно.

На къмпинг из България и Европа

20.05.2022
Мила Стоянова
673

Шотландия, Норвегия и Швеция са изключително подходящи дестинации за лагеруване сред природата, защото там това е позволено почти навсякъде. В страни като Испания, Франция и Португалия пък ще намерите много безплатни места за нощувка.

Наред с избора на подходящо място за лагеруване, трябва да си набавим редица пособия, които са специално предназначени за излети сред природата.

Кои са факторите за предварителна покупка, онлайн ли да бъде тя и дали скъпи, или евтини модели да изберем?

Представяме шеф Владимир Станчев, който от 5 години се развива в областта на кулинарното изкуство във Великобритания.

Каталогът с предложения е толкова разнообразен, че по-голямата част от потребителите се чувстват силно затруднени при вида на стотиците предложения.

Всеки жадува да се откъсне от своето ежедневие, макар и за кратко. Екскурзиите допринасят за всичко това.

Коледните и новогодишните празници са заредени с онази магия, която е породена от цялата топла обстановка около нас.

Кейсовете за телефони са “сложна материя”, която ще постави на изпитание усета ни към естетика.

Според класация на престижния в-к „Гардиън”от януари 2020 година Родопската теснолинейка Септември - Добринище е в топ 10 на най-атрактивните туристически дестинации в Европа.

За да бъде направен качествен монтаж на някоя автомобилна част, е необходимо да бъде налице специално оборудване за автомобили, което не само да знаем как да използваме, а и да имаме къде да съхраняваме.

Закони Нормативна база Коментари