Лайфстайл

Често ли изпитвате затруднение да намерите нещо, което да облечете?

Представяме Ви пет от най-известните марки работни облекла за работници и служители от различни професии.

На конкурс за Новите 7 природни чудеса на света, проведен през 2009 год. , Белоградчишките скали се наредиха на 77-мо място от 260 участващи природни обекта.

В статията ще обърнем внимание на няколко тенденции, осигуряващи пълноценен живот на кучето и котката.

Oбявен за паметник на ислямската архитектура, той е включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО, заедно с два свързани обекта - Albaicín (или Albayzín) и градините Generalife.

Тази статия разглежда начините, по които мъжките обувки и аксесоари допринасят за излъскания и добре подреден външен вид.

За да откриете евтини билети за полети между София и Варна, можете да използвате онлайн платформи или да се свържете директно с авиокомпаниите, които осигуряват тези полети.

На Амалфийското крайбрежие са разположени живописните градчета Позитано, Соренто, Капри, Амалфи, които представляват пъстра „въртележка“ от красива природа, пастелни сгради, исторически забележителности, лимони и аромат на морски деликатеси.

Сейшелите отдавна са мечтана дестинация за мнозина от нас, която е и доста достъпна и гостоприемна към посетителите си през последните години.

Възможностите са много – от брокери и агенции до адвокати, а най-добрият подход за вас ще откриете с помощта на препоръките в статията.

Съвременните методи за преработка на използвани автомобилни и мотоциклетни масла и други горива и смазочни материали превръщат опасните отпадъци в ценна суровина, от която могат да се извлекат значителни икономически ползи.

Изненада или не, една от най-известните парти дестинации е всъщност и добре запазен музей на световното историческо наследство (под опеката на Юнеско от 1999г.).

Родос през зимата

06.02.2023
Светлана Желева, Десислав Паяков
851

Да посетите Родос през зимата е ново и много приятно откритие.

Кения е страна, която омагьосва всекиго, защото е едновременно позната и неразгадана. Едно е сигурно – посещението ѝ е истинско приключение.

На Скандинавския полуостров се намират северните държави Швеция, Финландия, Дания и Норвегия.

Коледни тенденции за украса на дома

19.12.2022
Лилия Лозанова
1157

Духът на Коледа преобразява всеки дом през декември. Създаването на празничност в интериора е обикновено се постига чрез определени вещи, традиционни за Рождество. Сред тях са гирлянди, украса на елхата, свещници, декоративни възглавници на коледна тема, чорапчета, снежинки, звездички и др.

Закони Нормативна база Коментари