Конкурс: "Моята къща с VЕLUX 2018"

Ако планирате строеж на нова къща или ремонт, участвайте в конкурса! Крайният срок за прием на документи наближава!
03.07.2018
Велукс България ЕООД
807
покривни прозорци, Проекти, конкурс, Велукс България, Моята къща
Ако планирате строеж на нова къща или ремонт, участвайте в конкурса
Източник: Велукс България ЕООД, www.velux.bg

Второто издание на конкурса „Моята къща с VELUX” вече е факт и очаква Вашите проекти. Ако строите нова къща или ремонтирате вече съществуваща, може да участвате в конкурса и ВЕЛУКС България ще Ви помогне да осъществите своята мечта за светъл и просторен дом.
Наградата заслужава Вашето внимание. Най-добрият проект, който ще се избере от член от авторитетно жури, ще спечели VELUX продукти на стойност до 10 000 лв. Единственото изискване е в плана да има заложени покривни прозорци или други VELUX решения.

Крайният срок за прием на документи е 23 юли 2018 г. чрез формата на кандидатстване в уеб сайта на организатора. Всички проекти, които бъдат подадени според условията и в срок ще бъдат предоставени за гласуване на фенове на ВЕЛУКС България във Фейсбук между 1-ви и 23-ти август. Победителят ще бъде обявен на 25-26 септември 2018 г.

Ползите от поставянето на покривни прозорци при реконструкция или строеж на къща са от съществено значение за благоденствието на съвременния човек. Увеличаване на енергийната ефективност, оптимално ползване на дневната светлина в помещенията, разширяване на полезната жилищна площ и подобряване на вътрешния климат и вентилация са само част от тях. За усещането от покрива на къщата да навлиза животворна светлина споделя миналогодишния победител в конкурса – къща с богата история в центъра на София се преобрази благодарение на конкурса „Създай своята къща с VELUX” 2017г. “Неповторимата атмосфера на дома се дължи основно на покривните прозорци” – споделя собственикът и допълва „Светлината е благодат за мен и моето семейство и малкото ни дете се чувства много жизнено и щастливо тук."

За подробна информация и кандидатстване може да посетите уебсайта на конкурса: www.velux.bg/конкурс2018
Обърнете внимание на вида постройки, които могат да участват, нужните документи и сроковете за участие.
Не спирайте да мечтаете и пуснете светлината във Вашия дом!

 

Автор: Велукс България ЕООД

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари