Конкурси

Заявки за участие в Ideal Standard Баня на годината се приемат от 20 ноември 2022 до 20 февруари 2023 година.

Голямата сцена очаква новите обществени и жилищни интериорни обекти.

Победителите в Wienerberger Brick Award 2022

15.11.2022
Винербергер ЕООД
314

На вълнуваща церемония в Музея по приложни изкуства във Виена бяха връчени наградите на победителите в конкурса Brick Award 2022 организиран от Винербергер.

Подбрали сме за вас едни от най-добрите, номинирани и печеливши идеи в сферата на светлинния дизайн в конкурса A’ Design Award & Competition, които да обърнат представите ви за това какво може да се постигне с тази фина и същевременно всеобхватна материя - светлината.

“Карин дом” и Минерална баня “Банкя” са големите победители в конкурса “Български архитектурни награди 2022”.

Конкурсът A’Design Award & Competition дава поле за изява на дизайнери от всички сфери, като по този начин помага да бъдат забелязани младите таланти, представяйки ги пред широка аудитория от различни специалисти в бранша.

114 са участващите проекти, които ще се състезават в две направления – „Архитектура“ и „Урбанизъм, ландшафтен дизайн и градска среда“. Двете направления ще се оценяват от различни състави жури.

Ideal Standard получи огромно признание на международни награди Red Dot Awards 2022!

За да стимулираме интересът ви, към престижния конкурс A’Design Award, сме подбрали едни от най-добрите дизайнери на всички времена и техните печеливши проекти.

Най-добрите продукти, проекти и услуги в световен мащаб, които демонстрират превъзходен дизайн, технология и креативност, се награждават с наградата A' Design Award.

Европейски награди за културно наследство отличиха 30 значими постижения от 18 страни.

Трима студенти от над 100 от цялата страна, взели участие в иновативен конкурс за интериорен дизайн, бяха наградени от авторитетно жури

Баумит избра европейската фасада 2022

25.05.2022
Баумит България ЕООД
465

Едни от най-уважаваните архитекти и строителни фирми аплодираха на живо на церемонията по награждаването най-красивите фасади в Европа. На 19 май международно жури във Валенсия избра фасадата на Баумит за 2022.

Награждаването на победителите се състоя в представителния шоурум на Ideal Standard - TheBathroom.

Заедно с местни и чуждестранни компании австрийската столица иска да реализира проекти, които ще могат да се прилагат не само в австрийската столица, но и в мегаполисите по целия свят.

На 27.04.2022 в София, в сградата на САБ бе проведена Церемонията по връчването на наградите в конкурса „Ландшафтен архитект на годината 2021” в Месеца на ландшафтната архитектура.

Закони Нормативна база Коментари