Конкурси

Конкурсът A’Design Award & Competition дава поле за изява на дизайнери от всички сфери, като по този начин помага да бъдат забелязани младите таланти, представяйки ги пред широка аудитория от различни специалисти в бранша.

114 са участващите проекти, които ще се състезават в две направления – „Архитектура“ и „Урбанизъм, ландшафтен дизайн и градска среда“. Двете направления ще се оценяват от различни състави жури.

Ideal Standard получи огромно признание на международни награди Red Dot Awards 2022!

За да стимулираме интересът ви, към престижния конкурс A’Design Award, сме подбрали едни от най-добрите дизайнери на всички времена и техните печеливши проекти.

Най-добрите продукти, проекти и услуги в световен мащаб, които демонстрират превъзходен дизайн, технология и креативност, се награждават с наградата A' Design Award.

Европейски награди за културно наследство отличиха 30 значими постижения от 18 страни.

Трима студенти от над 100 от цялата страна, взели участие в иновативен конкурс за интериорен дизайн, бяха наградени от авторитетно жури

Баумит избра европейската фасада 2022

25.05.2022
Баумит България ЕООД
233

Едни от най-уважаваните архитекти и строителни фирми аплодираха на живо на церемонията по награждаването най-красивите фасади в Европа. На 19 май международно жури във Валенсия избра фасадата на Баумит за 2022.

Награждаването на победителите се състоя в представителния шоурум на Ideal Standard - TheBathroom.

Заедно с местни и чуждестранни компании австрийската столица иска да реализира проекти, които ще могат да се прилагат не само в австрийската столица, но и в мегаполисите по целия свят.

На 27.04.2022 в София, в сградата на САБ бе проведена Церемонията по връчването на наградите в конкурса „Ландшафтен архитект на годината 2021” в Месеца на ландшафтната архитектура.

Анета Димитрова и Десислава Георгиева – студенти в трети курс на специалност „Архитектура“ на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ се класираха в ТОП 3 на националния етап на XVII Международен архитектурен студентски конкурс, организиран от Saint-Gobаin.

Един от лидерите в инвестиционното строителство у нас организира конкурс за млади таланти в сферата на интериорния дизайн.

Фасадата на „Кабаре Лотос“ от гр. Варна отива на финала във Валенсия.

Съревнованието за интериорен дизайн Dibla Design Awards 2021, отбеляза безкомпромисен успех за шеста поредна година!

Крайният срок за подаване на проекти за участие в 18-то издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината се удължава до 12 април.

Закони Нормативна база Коментари