Конкурси

Конкурсът Баня на годината се нарежда сред най-успешните и дълго провеждали се състезания в България за интериорен дизайн.

Покажете вашите отлични постижения в интериорния дизайн

С тържествена церемония в зала 3 на НДК на 19-ти октомври 2023 г. беше отбелязан 18-тия конкурс на Баумит България „Фасада на годината“.

За участие в осемнадесетия конкурс „Фасада на годината“ на Баумит документи бяха подали 101 обекта.

Международният конкурс за дизайн A’Design Award and Competition отново призовава всички талантливи дизайнери да опитат своя късмет в една от най-големите платформи за оценяване на таланти.

DOT.Sofia е големият победител в „Български архитектурни награди 2023“. Арх. Стефан Стайнов получи наградата на КАБ за цялостно творчество.

Конкурсът представлява прекрасна възможност за всички творци да сверят часовника си, да научат нови начини за презентиране на работите си и разбира се да бъдат оценени от специалисти от целия свят, които освен градивна критика, могат да бъдат полезни с множество професионални съвети.

За добрите идеи и креативната мисъл няма почивка и дори горещите летни дни не могат да откъснат вниманието ни от добрият дизайн.

Крайният срок за ранните записвания е 30-ти юни, като всички участници, регистрирали своето участие през това време, могат да се възползват от предварителната оценка на журито, което ще им даде значителна преднина в по-нататъшните фази на конкурса.

Един от най-големите и известни конкурси за дизайн в света, най-накрая обяви своите печеливши дизайни за 2022-2023 година. Хиляди дизайнери от цял свят опитаха късмета си в това необикновено пътешествие и вече са налице имената на най-добрите от най-добрите.

Тази година конкурсът съчета естетиката с отговорната етика.

На 21.04.2023 в София, в сградата на BAU Academy се проведе Церемонията по връчването на наградите в конкурса „Ландшафтен архитект на годината 2022” в Месеца на ландшафтната архитектура.

Национално състезание за креативни умения "Varna Spaghetti Engineering"

03.04.2023
Варненски свободен университет "...
393

282-сантиметрова кула спечели VIII издание на Национално състезание за креативни умения "Varna Spaghetti Engineering" Призът отива в Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия в Шумен, със статуетка са отборите на Стара Загора и Варна.

Наградените бяха обявени на 29 март 2023г. пред повече от 1200 гости, които лично се докоснаха до магията на интериорния дизайн и първи научиха имената на най-добрите в бранша.

Стани част от церемонията по награждаването на 29.03.2023г

A' Design Awards чаква с нетърпение да види иновативните и новаторски дизайни, които ще създадете!

Закони Нормативна база Коментари