Конкурси

Един от най-големите и известни конкурси за дизайн в света, най-накрая обяви своите печеливши дизайни за 2022-2023 година. Хиляди дизайнери от цял свят опитаха късмета си в това необикновено пътешествие и вече са налице имената на най-добрите от най-добрите.

Тази година конкурсът съчета естетиката с отговорната етика.

На 21.04.2023 в София, в сградата на BAU Academy се проведе Церемонията по връчването на наградите в конкурса „Ландшафтен архитект на годината 2022” в Месеца на ландшафтната архитектура.

Национално състезание за креативни умения "Varna Spaghetti Engineering"

03.04.2023
Варненски свободен университет "...
204

282-сантиметрова кула спечели VIII издание на Национално състезание за креативни умения "Varna Spaghetti Engineering" Призът отива в Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия в Шумен, със статуетка са отборите на Стара Загора и Варна.

Наградените бяха обявени на 29 март 2023г. пред повече от 1200 гости, които лично се докоснаха до магията на интериорния дизайн и първи научиха имената на най-добрите в бранша.

Стани част от церемонията по награждаването на 29.03.2023г

A' Design Awards чаква с нетърпение да види иновативните и новаторски дизайни, които ще създадете!

Остават само 6 дни до крайния срок за регистрация и подаване на проекти за участие в националния конкурс Баня на годината организиран от Идеал Стандарт.

Специално интервю с Maryam Karbalaei C.S Manager на A' Design Award and Competition за онлайн списание „Още за къщата” – медиен партньор на конкурса.

Конкурсът A’Design Award приема последните записвания за тазгодишните награди, а крайният срок е 28 февруари.

Записването за конкурса е безплатно, както и рекламата на местно и международно ниво, която е част от предимствата, запазени за всички участници.

Световната класация на дизайна

12.01.2023
Вяра Петкова
871

В сферата на дизайна една такава справка може много лесно да се направи, благодарение на международния конкурс за дизайн A’Design Award и световната класация на най-изявените държави, излъчили най-много професионалисти в бранша.

Участитето в конкурс Wienerberger Brick Award е безплатно, а кандидатстването се осъществява чрез попълването на онлайн формуляр.

Заявки за участие в Ideal Standard Баня на годината се приемат от 20 ноември 2022 до 20 февруари 2023 година.

Голямата сцена очаква новите обществени и жилищни интериорни обекти.

Победителите в Wienerberger Brick Award 2022

15.11.2022
Винербергер ЕООД
906

На вълнуваща церемония в Музея по приложни изкуства във Виена бяха връчени наградите на победителите в конкурса Brick Award 2022 организиран от Винербергер.

Закони Нормативна база Коментари