интериор

Нова дата за изложението в Милано

18.01.2022
Теменужка Захариева
136

Най-голямото и влиятелно международно изложение за дизайн за интериора Salone del Mobile.Milano е пренасрочено за месец юни вместо през април.

Ретро мебели в интериора

11.01.2022
Мила Стоянова
275

Ретро стилът в интериора поставя своя фокус върху миналото, с препратка към традициите и модните тенденции от миналия век: цветни графики, хромирани шеврони, синтетични постелки, лъскава лачена кожа, постери на филмови герои от онези години, оригинални мебели и отхвърляне на всичко скучно и светско.

Те внушават едновременно изтънченост и топлота, лукс и модерност, уют и „вечност“.

Комбинативни, компактни и безопасни – това са основните изисквания към мебелите за обзавеждане на детската стая. Освен това да не забравяме, че тук времето се движи с различна скорост, добре е да сме подготвени за всеки следващ етап, с една реорганизация да прескочим на следващо ниво.

Представяме Ви интериор на апартамент в София, проектиран от архитектурно студио Hush architects.

Безспорно, ъгловите дивани са предпочитан избор, когато се цели оптимизиране на пространството и постигане на отлична естетика и комфорт.

Този вид спални притежават изключително здрава структура и комбинират предимствата на класическите легла с неповтория комфорт на меката мебел.

Тенденциите в интериора 2021

14.06.2021
Теменужка Захариева
1962

Отвореното жилищно пространство е на път да си отиде.

Закони Нормативна база Коментари