Избрани са победителите в Архитектурния конкурс Арх ИНОВА

Победителите в конкурса АРХ ИНОВА ще бъдат обявени на 2 октомври, по време на церемонията по награждаването от 19.00 часа в сградата на САБ на ул. „Кракра” № 11 в столицата.
23.09.2014
Списание Още за КЪЩАТА
180
конкурс, архитектурен конкурс, Архинова, жури
Заседание на журито
Източник: http://www.ka6tata.com/

Журито с председател арх. Пламен Братков заседава и определи кои ще бъдат носителите на наградите в първото издание на електронния архитектурен конкурс.
Журирането на проектите в първото издание на конкурса с тема "Ваканционни селища и хотели" се проведе вчера в сградата на фирма "Ви Джи Еф" в столицата. Домакините направиха кратка, интересна презентация за компанията  и продуктите пред членовете на журито.
Победителите в конкурса АРХ ИНОВА ще бъдат обявени на 2 октомври, по време на церемонията по награждаването от 19.00 часа в сградата на САБ на ул. „Кракра” № 11 в столицата.
 
Журито в състав: арх. Леонид Покрасс (“СИ ЕЛ-Студио” ЕООД), арх. Ваня Мянкова - експерт архитект към НИНКН, арх. Светослав Станиславов (STARH Stanislavov Architects), арх. Николай Гълъбов - зам.-председател на КАБ, Благой Рагин – председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), и арх. Веселин Серкеджиев от САБ ("ВБ Студио" ООД) трябваше да избира между 26 проекта.
 АРХ ИНОВА е електронна платформа, създадена от четири от водещите онлайн медии в областта на строителството, архитектурата и дизайна: www.ka6tata.com, www.the-building.eu, www.citybuild.bg, www.citybuildhome.bg.  Целта на конкурса е да насърчи архитектите и дизайнерите да останат верни на своите възгледи, едновременно с това, работейки за обществото и природата на страната ни.

+1
Автор: Списание Още за КЪЩАТА
Закони Нормативна база Коментари