Винербергер подкрепи сдружение „Аутизъм днес“.

Търговският директор на „Винербергер“ ЕООД Цанко Миланов и управителят и финансов директор на фирмата Атанас Буглов връчиха символичен чек за дарението на компанията
30.09.2015
сп. "Още за къщата"
87
Винербергер, дарение, Център по аутизъм, сграда, тухли, щурцове, разт
Търговският директор на „Винербергер“ ЕООД г-н Миланов и управителят и финансов директор на фирмата г-н Буглов връчиха символичен чек
Източник: Винербергер ЕООД

На пресконференцията по повод 10 годишнината на Винербергер в България, компанията  оповести подкрепата си към проекта на Сдружение „Аутизъм днес“ – „Изграждане на център по приложен поведенчески анализ“ към сдружението, подпомогнат също и от Столична Община.
На 29.09.2015 центърът в кв. Горубляне бе официално открит под патронажа на кмета на гр. София г-жа Фандъкова. С решение на Столичния общински съвет е предоставена сградата в кв.“Горубляне“ на ул.“Витоша“ 2 за създаване на Център за приложен поведенчески анализ за деца с аутизъм, създаден от сдружение „Аутизъм днес“.

Търговският директор на „Винербергер“ ЕООД Цанко Миланов и управителят и финансов директор на фирмата Атанас Буглов връчиха символичен чек за дарението на компанията, включващо парични средства, събрани от продажба на картини, финалисти в конкурса за детска рисунка „Къщата на моите мечти“, удвоената от Винербергер сума от събраните средства, както и общата стойност на дарените строителни материали – тухли, щурцове, разтвори и керемиди, необходими за изграждането на центъра на церемонията по откриването 

Основателят на Дневния център за деца аутисти Мина Ламбовски, майка на дете с аутизъм, сподели, че това е център, който ще работи по една от най-добрите програми, създадени в Съединените щати, за работа с деца аутисти – Applied Behavior Analysis. Центърът осигурява обучен екип от специалисти, които ще работят с децата, като капацитетът е около 40 деца, които ще посещават по различни схеми. Успоредно ще се обучават специалисти по американска система. 

Автор: сп. "Още за къщата"
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
YES - Екологична матова емулсионна боя с висока покривност и белота.

Подходяща за училища, спортни зали, хотели, гаражи и други, където често се налага пребоядисване. Качествена, но не скъпа боя. Притежава висока адхезия и трайност, лесна за нанасяне.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари