Архитектурно студио miodesign получи две първи и две втори награди за свои реализации в националния Конкурс за строителство и инвестиции – IBA’2020 (Invest Build Awards)

Наградите бяха връчени на благотворителния бал, състоял се на 19.06.2020 в зала София на столичния хотел Маринела. Първо премираните получиха  статуетка Муза изработени специално за конкурса от  Илиян Шарков. 
03.07.2020
Още за къщата
839
Миодизайн, Награда за архитектура
Екипът на Миодизайн (от ляво на дясно) – Орлин Давчев, Мария Давчева, Веселина Мирева, Пламена Георгиева, Мария Иванова
Източник: https://www.miodesign.net/

Конкурсът, официалното награждаване и съпровождащите ги инициативи са част от благотворителна кампания „ За величието на храма „ с цел събиране на средства за реконструкция на храм-паметник Александър Невски.


Организатори са Балканска медийна асоциация, БНТ, БНР, подкрепени от - Българска Телеграфна Агенция, телевизия „Евроком“, вестниците „Стандарт“, „Труд“, „Строител“, „19 минути“, „България днес“, списание 2В2, както и множество онлайн издания – investbuild.eu, sofiainfo.bg, pik.bg, woman.bg, blitz.bg, bnews.bg, blife.bg, stolica.bg, trafficnews.bg, epicentre.bg, topnovini.bg, glas.bg, drum.bg, dromomania.bg, no-comment.bg, HiLife във ФБ и много други.

   

Статуетките Муза и плакетите за двете първи и двете втори места за Миодизайн в конкурса IBA


Едната първа награда за miodesign е в Категория Хотелски комплекс за морски хотел Аквапарадайз, Несебър и бе връчена от генералния директор на Българското национално радио Андон Балтаков. 

Мария и Орлин Давчеви (Миодизайн), Елена и Филип Димитрови-собственици на хотелски комплекс Аквапарадайз

Другата първа награда е в Категория Ниско жилищно строителство за Еднофамилна сграда в София и бе връчена от адвокат Владимир Пенков – председател и старши съдружник на адвокатска кантора „Пенков, Марков и партньори“


Мария и Орлин Давчеви (Миодизайн), адвокат Владимир Пенков – председател и старши съдружник на адвокатска кантора „Пенков, Марков и партньори“/ първа награда в категория „Ниско жилищно строителство“Двете втори награди за miodesign са в Категория Екстериорен дизайн за Ресторант Зелената къща, Ботевград и в Категория Арт строителство за Еднофамилна къща, Калово, връчени съответно от адвокат Иво Лулчев от Федерация на потребителите в България и от Рени Николова, основател и главен редактор на в-к „Строител“. 


Наградите бяха връчени на благотворителния бал, състоял се на 19.06.2020 в зала София на столичния хотел Маринела. Първопремираните получиха  статуетка Муза изработени специално за конкурса от  Илиян Шарков. 


Мария и Орлин Давчеви (Миодизайн), Елена и Филип Димитрови-собственици на хотелски комплекс Аквапарадайз,Несебър,  Андон Балтаков - генерален директор на БНР/ първа награда в категория „Хотелски комплекс“ 

 

Автор: Още за къщата
Закони Нормативна база Коментари