Аико съветва как да изберем мебели за детската стая?

На българския пазар вече има огромно разнообразие от мебели за детската стая. И това е радостен факт, защото в близкото минало съвсем не беше така.
15.07.2007
АИКО - МЕБЕЛНИ САЛОНИ
18
мебели, детска стая, функционалност, легло
Аико съветва как да изберем мебели за детската стая?
Източник: АИКО - МЕБЕЛНИ САЛОНИ

На българския пазар вече има огромно разнообразие от мебели за детската стая. И това е радостен факт, защото в близкото минало съвсем не беше така. Възможностите бяха доста ограничени, а и изборът не беше особено труден предвид предлагането.

Именно това го прави изключително предизвикателство за всички родители, които искат да изберат най-подходящата стая за своите деца сега. За това решение най-добре се доверете на детето си!

Първото и най-важно условие е да се съобразите с възрастта на човека, който ще прекарва най-много време в тази стая. Затова, скъпи родители, изберете мебели подходящи за деца, а не такива, които да се връзват с останалото обзавеждане на дома ви!

Детската стая трябва да бъде функционална в свежи цветове, създаващи весело настроение, защото това е начин да започнете да възпитавате естетическото усещане на вашето дете към красивото в заобикалящата го среда. Съобразете се с възрастта и вкуса на детето при избора на  мебелите за неговата стая. Това е първата стъпка към индивидуалност – личната му територия, мястото където то трябва да се чувства в „свои води“.

Онова, което обаче зависи изцяло от вашата съобразителност са пространствените решения. Съобразете се с функциите, които стаята ще изпълнява като игра, сън, кът за учене. Пространството за игра, естествено, трябва да бъде по-голямата част от стаята. Производителите добре знаят, че мебелите за тези стаи се правят най-трудно. Защото детската стая трябва да се хареса на децата, а не на родителите. Тя трябва да е изчислена добре, за да могат малките й обитатели да достигат до всичко. Не трябва да има остри ъгли, за да не пострадат при игра. Това е царството, в което детето е господар и може да прави каквото поиска.

Голям избор на детски стаи можете да намерите в мебелни салони АИКО. Най - новото предложение, което може да откриете само там, е детска стая „ПОДИУМ“. Тя заема само 4 кв. м, което я прави подходяща дори и за най-малките жилища. Леглото се прибира под подиум, върху който, е разположено бюро. А стъпалата, по които се изкачва детето, всъщност са шкафчета. Една наистина интересна и компактна детска стая, страхотно решение на пространствения проблем.
В периода от 17.08. до 16.09.2007 година, може да се възползвате от предложението на мебелни салони АИКО, където ще получите 30 % отстъпка за закупена детска стая, както и подарък - детско столче.

Друго добро предложение е детска стая „КАПСЛОК“. Леглото, до което се стига по стълба, може би е мечтата на всяко дете. Под него са разположени бюрото и компютърът, а всички дръжки и крачета са прозрачни, което ги прави нестандартни и интересни. И в тази стая мястото е използвано максимално.

Свежи цветове и функционалност ще намерите и в детска стая „НАНСИ“. Под леглото в шкаф, може да се приберат например играчките. Закачливият й дизайн и цветовото решение я правят привлекателна и за по–големи деца. Децата растат, и то доста бързо, а още по-бързо се променят и техният вкус и интереси към заобикалящия ги свят. Затова и веселата детска стая трябва да бъде променена. За подрастващите новото предложение в мебелни салони АИКО е детска стая „ВИВА“. Съобразена с възрастта, тя е с по-семпли цветове, отговарящи на взискателния тийнейджърски вкус. Разчупените форми отговарят на смелите им представи за нестандартно и индивидуално.
 
В АИКО може да намерите и голямо разнообразие от аксесоари за детската стая - играчки, цветни спални комплекти и картини с популярни герои. Те ще поддържат интереса на вашето дете и усещането му за уют, а когато му омръзнат, най-лесно е да ги замените. Така неговият малък свят няма да спира да се променя.  Голяма част от тях са освен интересни и провокативни за детското въображение, също така и практични като например кошове за играчки и килими с формата на животни и коли.
      
Затова не чакайте повече! Отидете в мебелни салони АИКО заедно със своето дете и му се доверете! То ще избере най-добре стаята, която ще чувства наистина своя. Защото всички знаят, че детската стая е мястото, забранено за възрастни.
 

Автор: АИКО - МЕБЕЛНИ САЛОНИ
Закони Нормативна база Коментари