Автоматичен пелетен котел Quarzo Tek

КлиВенТо доставя за своите клиенти удобния за експлоатация италиански котел Quarzo Tek.
19.01.2017
КлиВенТо
272
КлиВенТо, пелетен котел, котел quarzo tek, автоматичен котел, отепление
Пелетен италиански котел Quarzo Tek
Източник: КлиВенТо, www.klivento.net

Автоматичната работа на котела в съчетание с високата енергийна ефективност го правят предпочитан продукт при отоплението с пелети.
Quarzo Tek
осигурява ниска консумация, като модулацията на мощност е от 30 до 100%. Quarzo Tek успява да постигне необходимия комфорт, багодарение на 7-те степени на мощност и една за поддръжка (модулация).
Високата ефективност над 90% и ниска температура на димните газове се осигуряват от 4-те хода на димните газове.
Тих и надежден Quarzo Tek е конструиран за дълга експлоатация, като тялото на котела е изцяло изработено от стомана с дебелина 5 мм. Quarzo Tek отговаря на eвропейски стандарт EN 303-5. Материалите, компонентите и аксесоарите на Quarzo Tek са с най-високо качество.
Quarzo Tek се отличава със своята елегантност и опростен, но изискан дизайн. Покритието е от специална епоксидно-полиестерна перлена боя. Проектиран e да бъде издръжлив, лесен за използване и програмиране. Удобно почистване - автоматична система за почистване на горелката и събиране на пепелта директно в предназначен за тази цел бункер. В горната част има капак, който позволява достъп до бункера с пелети, както и възможност за почистване на димогарните тръби.
Панелът за управление е от последно поколение и осигурява преглед на всички основни функции на котела. Благодарение на ясното меню, настройките се правят лесно и интуитивно.
Quarzo Tek е серийно оборудван с термостат-програматор за дневно, седмично и съботно-неделно програмиране. За всеки ден могат да се използват до 3 включвания и изключвания.
 

Автор: КлиВенТо
Закони Нормативна база Коментари