YTONG с обновен и още по-модернизиран уебсайт.

Добре структуриран, олекотен, с богат набор от теми и висока информационна стойност
06.02.2011
Ксела България
491
Ксела България, ytong, клетъчен бетон ytong, обновен сайт
YTONG с обновен и още по-модернизиран уебсайт.
Източник: Ксела България

От 1 февруари т.г. Ксела България, производителят на клетъчен бетон YTONG, пусна обновения си сайт в интернет (www.ytong.bg). Модерният, оптимизиран портал съчетава лесно и бързо откриване на информацията, от която се нуждаете, с добра комуникация, възможност за обмяна на опит и изчистена, стилна визия, която отговаря на имиджа и същността на продукта.
В основните секции на www.ytong.bg се съдържа информация за всички размери блокчета YTONG и за инструментите, с които се работи за реализиране на всички предимства на материала. В подробности са застъпени и начините на приложение на клетъчния бетон.
Онлайн рубриката «Библиотека» може да бъде особено полезна не само за потребителите на YTONG, но и за специализираните медии. Тя събира важни нормативни документи за строителството на енергоефективни сгради, статии за продукта, публикувани в печатни и електронни медии, брошури и презентации, както и набор от видео материали за технологията на зидане с продуктите от реномираната серия. Много убедително ще ви подействат и филмчетата в секцията „Пожарозащита” при различните „Решения” с YTONG. Чрез новата секция за обратна връзка посетителите на новия сайт могат да отправят въпроси към специалистите на марката или да споделят мнение относно продуктите.

Автор: Ксела България
Закони Нормативна база Коментари