YTONG ще обучава майстори ентусиасти в Пловдив

Следващата спирка от турнето на YTONG из страната със своите демнстратори и лектори ще бъде градът на тепетата – Пловдив
26.09.2010
Ксела България
710
турнето на ytong, ytong, обучение
YTONG ще обучава майстори ентусиасти в Пловдив
Източник: Ксела България

Всеки, който има желание и интерес, независимо от пол и възраст, може да посети обучението напълно безплатно. То ще се проведе в Регионален природо-научен музей на ул. Христо Г. Данов № 34 на 1-ви октомври 2010 г. от 13:00 часа.
YTONG ви дава възможност да научите всички тънкости в строенето директно от най-добрите лектори и демонстратори на компанията. Обученията, които YTONG провежда имат за цел да покажат как при правилна работа с материала всеки може да се възползва от всички негови предимства, които са от изключителна важност за всеки дом и семейство, а именно: добрите топлоизолационни свойства, лекотата на материалите, която позволява лесна обработка, пожароустойчивост, безопасна експлоатация, защита от шум и не на последно място по значение – хигиена и опазване на здравето и околната среда.
На практическата част от обучението всеки присъстващ ще може да се увери лично в качествата на материала, да разбере как може да осъществи всички свои оригинални интериорни решения в дома си лесно и бързо. YTONG предлага няколко размера блокчета, в зависимост от нуждите и идеите на всеки. За хола – етажерки за книги, за кухнята – допълнителни рафтове и полици, за банята –  построяването на душ кабина и зидането на вана с YTONG е като детска игра.
Ако желаете да посетите обучението или искате да научите повече за YTONG, очакваме ви на
телефони: 02 / 819 33 43 и 0888 28 67 53 или посетете www.ytong.bg.
 

Автор: Ксела България
Закони Нормативна база Коментари