WISE- Модерна алтернатива за интериорa и екстериорa.

Материя, която може да се използва като настилка за пода, за стената, около басейна, за покритие на масата, и дори за градината.
10.05.2012
KA-TE
103
подова настилка, винил, стенна облицовка, щори, wise
WISE се използва за подови настилки и облицовка за стени.
Източник: KA-TE

Тази материя е антибактериална, екологична, водоустойчива, мека, износоустойчива, здрава, не се хлъзга, трудно горима и звукоизолираща.
Може да бъде изработена в цветовете, които харесвате и обичате.
Компанията WISE произвежда тази невероятна материя и я предлага в повече от 70 страни по света, където се използва за:
    - Подови настилки
    - Облицовка за стена
    - Подложки за маса
    - Щори
Подови настилки
Един от най-иновативните продукти на компанията е плетената материя от винил и естествен каучук с дебелина 3 мм, която е едно съвременно решение за подова настилка. Това е най-добрата алтернатива на традиционните килими, дървени или мраморни подове.
Устойчивият и здрав плетен винил може да се използва, както за вътрешно, така и за външно обзавеждане на хотели, ресторанти, болници и обществени сгради.
Ключовите харектеристики на този вид материал са:
    - антибактериален
    - трудно горим
    - екологичен
    - не се пързаля
    - устойчивост на цвета
    - яркост на цветовете на светлина
    - лесна поддръжка при почистване
    - голямо разнообразие на цветове.
 
WISE предлага специална подова настилка наподобяваща килим. Това е идеален вариант за помещения, в които не е възможно да се сложи настилка от стена до стена. Тя се поддържа много лесно, има антибактериални свойства и е подходяща за всяко помещение включително кухнята, банята или детската стая. Предлага се в 8 десена и 24 цвята. Тези настилки могат лесно и красиво да се съчетават с останалите материи, които пердлага компанията.

Облицовка на стени

Този материал е нова идея за облицовка на стените, която комбинира едновременно плетена материя от винил. Това е чудесна алтернатива на традиционните тапети от винил, която съчетава в себе си естетика, лукс и здравина. Предлага се в 8 различни дизайна в 24 цвята.

Покритие за маса

Като алтернатива на обикновените покривки за маса, може да се използва тази невероятна материя, която съчетава прекрасен дизайн, иновативност, устойчивост и най-вече изключително лесни начини за почистване и поддържка.
Може да се използва както навън, така и вътре. Произвежда се в стандартни размери. Предлага се в 8 различни дизайна в 24 цвята.

Щори и прозорци

Комапнията предлага и материя за щори за прозорци. Съвършено нова идея, която може да придаде красива визия на помещението, чрез използване на плетена тъкан от винил. Цветовете са ярки, материята се почиства лесно и се монтира също по много лесен начин. Щорите изработени от този материал затъмняват максимално стаята, когато това е необходимо. Механизмът също е уникален, който дава възможност за дистанционно управление на щорите. Всичко това е съчетано с красива визия, ярки и привлекателни цветове. Предлага се в 8 варианта на дизайна и в 24 цвята.
Компанията WISE е основана през 1956г в Гърция и в момента е една от водещите за производство на подови настилки в страната.
WISE разработва и създава нови продукти, които са практични и удобни, придават красив вид на домовете или обществените сгради и едновременно с това екологични.
Продуктите на WISE са с високо качество във всяка категория, което се потвърждава и от серфификатите според британските стандарти на института SATRA.

Автор: KA-TE
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
ECO LEADER PROFESSIONAL- Матова емулсионна боя с отлична покривност, мека на допир повърхност

Идеална за основи от гипскартон, с висока механична устойчивост и плътно матово покритие, което скрива леки неравности на основата. Екологична интериорна боя с високи стандарти и отлично качество.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари