Wienerberger отново с дни на отворените врати

Отново през тази есен Wienerberger отваря вратите си за клиентите, които могат да почерпят информация директно от извора.
19.10.2018
сп."Още за Къщата"
619
керемиди, wienerberger, керамични блокове
Wienerberger отново с дни на отворените врати.
Източник: www.wienerberger.bg

Специалистите на Wienerberger  знаят, че личният контакт е много важен  и затова искат  да вникнaт в проектите на клиеннтите в дълбочина и да дадат най-доброто решение според индивидуалните търсения.

Тази година Wienerberger за първи път отвори вратите на шоурума си и посрещна всеки, проявил интерес  към техните  продукти. Отново през тази есен Wienerberger отваря вратите си за клиентите, които могат да почерпят информация директно от извора.

Кога: 26-ти (петък) и 27-ми (събота) октомври
Къде: София, ул. „Св. Пимен Зографски“ 4, Бизнес сграда 2, етаж 3

Какво са подготвили Wienerberger за всички свои клиенти:

  • 100% от времето и вниманието си, в продължение на два дни
  • + БОНУС:  индивидуална консултация за Вашия проект (донесете чертежи, планове и цялата техническа информация, с която разполагате)
  • + БОНУС: виртуална реалност!*


*Специално за „Дните на отворените врати“ Wienerberger са осигурили  специална разработка на симулация на виртуална реалност. С нея всеки (малки и големи) може да упражни уменията си да изгражда стени с новия керамичен блок Porotherm 38 W.i Plan и да реди покриви с все по-модерния модел керамични керемиди Tondach Biber. (VR е подходяща и за деца. :) )

Ако имате нужда от персонална консултация от архитект, специалистът от Wienerberger - арх. Николай Иванов ще бъде на разположение на 26-ти октомври (петък).

И за финал - само за това издание Wienerberger са осигурили забавление с виртуална реалност!

Входът е свободен, но местата – ограничени, затова регистрирайте се още сега - (вижте ТУК).

Закони Нормативна база Коментари