Warema easyZip – иновативното решение за контрол на светлината и топлината

WAREMA easyZIP щорите са функционална и елегантна система за слънцезащита за вертикални фасади и големи прозоречни повърхности.
23.04.2024
Алукьонигщал ЕООД
290
слънцезащита, warema, WAREMA easyZIP, щори WAREMA

Тенденцията за по-големи стъклени повърхности прави защитата от слънчева светлина все по-необходима и важна част от строителството. През летните дни слънцезащитата ограничава навлизането на топлина в помещението, а през зимните нощи намалява изстудяването на стаята. Дневната светлина може да се използва по такъв начин, че да няма необходимост от изкуствено осветление. Повишава се качеството на живот и се намаляват разходите за енергия. 

WAREMA easyZIP щорите са функционална и елегантна система за слънцезащита за вертикални фасади и големи прозоречни повърхности. Те предлагат необходимата слънцезащита, като поддържат оптимална температурата в помещението. Благодарение на дизайна си те перфектно се интегрират във всяка фасадна концепция. Поради тази причина те са подходящи както за частни къщи, така и за обществени сгради.


 
Щорите Warema easyZip
са проектирани да осигурят оптимален контрол върху количеството естествена светлина и топлина, влизащи в помещението. Този тип щори позволяват да се избере опция, която допълва интериора, като същевременно осигурява функционалност, благодарение на широката си гама от платове и цветове.
 


Енергийна ефективност: Чрез контролиране на количеството естествена светлина и топлина, навлизащи в пространството, щорите Warema easyZip могат да помогнат за намаляване на сметките за енергия и минимизиране на въздействието върху околната среда.
Подобрена поверителност: Щорите осигуряват ниво на поверителност, което може да бъде особено полезно за жилищни помещения или офиси, разположени на приземния етаж или близо до пътища.
Устойчивост: Щорите Warema easyZip са изработени от висококачествени материали, които издържат на сурови метеорологични условия, гарантирайки дълготрайност и надеждност.
Широк спектър от приложения: Тези щори могат да се използват в различни среди, включително прозорци, покривни прозорци, стъклени врати и др.
Персонализиране: Предлагат се в различни цветове и шарки, което позволява да се комбинират свободно с интериорния дизайн.

 

Щорите Warema easyZip са произведени от Warema, водещ световен доставчик на слънцезащитни системи с над 70 години опит в индустрията. Компанията е известна със своя ангажимент за качество и иновации, а продуктите й се предлагат с гаранция, осигуряваща спокойствие и увереност на клиентите.


Подробна информация за всички системи от богатото портфолио на Warema можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, лицензиран представител на бранда в България. 
 

Закони Нормативна база Коментари