VEKAMOTION 82MAX получи наградата за продуктов дизайн Red Dot

Повече светлина. Повече пространство. Повече възможности.
22.04.2021
ВЕКА България
659
ПВЦ дограма, Века България, PVC дограма, VEKAMOTION 82MAX, VEKAMOTION, плъзгащи врати с повдигане, Red dot
Източник: Източник https://veka.bg/

Повече светлина. Повече пространство. Повече възможности.

VEKAMOTION 82 е ново поколение плъзгащи врати с повдигане от VEKA, отличаващи се с тънки рамки и големи остъклени площи, което напълно отговаря на съвременните изисквания за оформяне на жилищни пространства. При отличения дизайнерски вариант VEKAMOTION 82MAX профилите на неподвижната част са дори още по-смалени, така че отвън въздействието е като на почти базрамкова конструкция и потокът светлина е увеличен още повече. Наред с това много иновативни детайли осигуряват убедителни предимства при изработка и употреба. 


Източник: https://veka.bg

Наградата Red dot за продуктов дизайн се присъжда от 1995 г. насам на най-добрите продукти за годината. В търсене на естетични и иновативни продукти международно жури от специалисти в различни области в продължение на няколко дни оценяваха 50 експоната и през 2021 г. Критерии като естетика, функционалност, дълготрайност са само ориентир в търсенето на най-добрия дизайн и иновативност. 

От 21 юни 2021 г. VEKAMOTION 82MAX ще е част от онлайн изложбата на интернет страницата www.red-dot.de, а от 22 юни VEKAMOTION 82MAX ще получи място на изложбата „Design on Stage“ в музея на дизайна на Red Dot в Есен, Германия, където се излагат всички наградени продукти. 

Източник https://veka.bg

Това е второто муждународно признание за дизайн на VEKAMOTION 82. По-рано през годината межународно жури присъди отличието  Plus X Award на VEKAMOTION 82 в най-важните категории „Високо качество“ и „Дизайн“. Наградата се дава всяка година от Media Society Networks и е една от най-реномираните за световни постижения в областта на техногиите, спорта и лайфстайла.
 От втората половина на настоящата година и клиентите в България ще могат да се наслаждават на качествата на VEKAMOTION 82. 

Закони Нормативна база Коментари